• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
Bu alınır mı 300 e dostlar
a7170885b7621d05ddcfe1e94b0c1861.jpg

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arada kaynarsa bu soru, şuraya da ekleyebilirsiniz soruyu,

Kizoku nasıl üstadım ? Ohm okuma özellikle. Ne dersiniz ? Bir de dvarw ile bi foto alsam bir de çok mu şey istemiş olurum :D ilk dvarw gitti mi bu arada, FL görüyoruz hep son zamanlarda :)
Üstad easy tr de ilk kullananlardanım elime ilk aldım salladığında tuşlar oynuyor ve köşeli yapısından dolayı bu olmamış dedim. 1-2 hafta sonra sattım.
Mixx i aldım ses seda. Yok ama agır ve biraz büyük geldi. Sakın yanlış anlamayın elimde olduğu için degil begendigim için söylüyorum kizoku bence olmuş :)
image.jpg
orjinal 22 sattım üstad
Orjinal 22 fl yide sattım üstad şuan clon 22 kullanıyorum ve memnunum. İçerisindeki peek malzeme gayet hoş olmuş ve buharı serinletiyor ben begendim. Clonlar orjinal gibi degil geçmeleri yivleri 4 4lük degil ama AMACINA ULAŞTIRIYOR

Aslında hocam ne alacagına karar verememiş durumda ve en çok önerilen ne ise ona yönelmek istiyor.
Bence burada asıl önemli olan atomizerin ne olduğundan ziyade sizin ondan beklentiniz nedir ?
Misal soguk buhar mı ılık mı vurum mu aromamı
Sordugunuz soruya gelicek olur isemde bence pahalı 300₺ tabi bu bence ben pek sevmiyorum fevi buharı çok aşırı soguk geliyor bana

Üstad easy tr de ilk kullananlardanım elime ilk aldım salladığında tuşlar oynuyor ve köşeli yapısından dolayı bu olmamış dedim. 1-2 hafta sonra sattım.
Mixx i aldım ses seda. Yok ama agır ve biraz büyük geldi. Sakın yanlış anlamayın elimde olduğu için degil begendigim için söylüyorum kizoku bence olmuş :)
Ekli dosyayı görüntüle 49197
orjinal 22 sattım üstad
Orjinal 22 fl yide sattım üstad şuan clon 22 kullanıyorum ve memnunum. İçerisindeki peek malzeme gayet hoş olmuş ve buharı serinletiyor ben begendim. Clonlar orjinal gibi degil geçmeleri yivleri 4 4lük degil ama AMACINA ULAŞTIRIYOR
Burdaki büyük yazı bana geldi sanırım ????

Aslında hocam ne alacagına karar verememiş durumda ve en çok önerilen ne ise ona yönelmek istiyor.
Bence burada asıl önemli olan atomizerin ne olduğundan ziyade sizin ondan beklentiniz nedir ?
Misal soguk buhar mı ılık mı vurum mu aromamı
Sordugunuz soruya gelicek olur isemde bence pahalı 300₺ tabi bu bence ben pek sevmiyorum fevi buharı çok aşırı soguk geliyor bana
Karar vermek zor iş. MTL enflasyonu var resmen!????

Bu arada belki denemek istiyen olur diye bir sarımımı önereyim şuan bütün atolarımda bu sarım var.
28ga SS316l - 2mm 8-9 aralıksız doygun, soguk-ılık buhar sahip 0,6-0,7 ohm arasında çıkıyor 11-13watt arasında kullanıyorum ve tatmin kar buda farklı bir zehir türü oldugu için hemen zehri vereyim dedim :D:D

Bu arada belki denemek istiyen olur diye bir sarımımı önereyim şuan bütün atolarımda bu sarım var.
28ga SS316l - 2mm 8-9 aralıksız doygun, soguk-ılık buhar sahip 0,6-0,7 ohm arasında çıkıyor 11-13watt arasında kullanıyorum ve tatmin kar buda farklı bir zehir türü oldugu için hemen zehri vereyim dedim :D:D
Ustat yakalamışken soruyu yapistirdim gitsin????
Genellikle 2.5 mm 7 tur sarıyorum ayrik
Aroma cok iyi vurum da fena oluo
Tc kullanimda tcr 92 mi 88 mi yoksa bu aralikta uygun olani mi? ????
Ben aralikta geziniyorum kafama göre hangisi hosuma giderse ama merak ta ediyorum fikrini

Ustat yakalamışken soruyu yapistirdim gitsin????
Genellikle 2.5 mm 7 tur sarıyorum ayrik
Aroma cok iyi vurum da fena oluo
Tc kullanimda tcr 92 mi 88 mi yoksa bu aralikta uygun olani mi? ????
Ben aralikta geziniyorum kafama göre hangisi hosuma giderse ama merak ta ediyorum fikrini
kendi tecrubeme gore SS316L tc kullanimi hic iyi olmayan bir tel. watt modunda daha iyi ama niyeyse bana keyif vermiyor artik. bahsettigin tcr zaten cok minik farklar. gozumde degeri yok acikcasi. ilk aldigim tel 30ga SS316l idi ve 2mm 8tur kullanirdim hep. sonrasinda sogudum ????‍♂️
SS430 ve titanyum cok daha stabil ve de NIFE70

kendi tecrubeme gore SS316L tc kullanimi hic iyi olmayan bir tel. watt modunda daha iyi ama niyeyse bana keyif vermiyor artik. bahsettigin tcr zaten cok minik farklar. gozumde degeri yok acikcasi. ilk aldigim tel 30ga SS316l idi ve 2mm 8tur kullanirdim hep. sonrasinda sogudum ????‍♂️
SS430 ve titanyum cok daha stabil ve de NIFE70
@CmZ ustat zehir verdi sen alma diyon ????
Guvenliiiiik alin arkadasi burdan????????????

Geri