• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
Ilk versiyona sahip olamayanlar Pro'yu alamayacaklarmis ????

saka bir yana cok karartma enseyi, bir gun denk gelir belki. Bir suru ato denedim True idare eder bir ato degil yani onu bil.

Cunku o en iyisi ????????????????????

Ilk versiyona sahip olamayanlar Pro'yu alamayacaklarmis ????

saka bir yana cok karartma enseyi, bir gun denk gelir belki. Bir suru ato denedim True idare eder bir ato degil yani onu bil.

Cunku o en iyisi ????????????????????
Üstat kanguruyla isim olmaz buyuk konusmayayim yine de ama
Bu arada denedim hem mixx hem easy i bi arkadas vasıtasıyla
Benim elim bir miktar uzun parmaklarda keza oyle pek minnak kaliyor elimde mod.Tuşuna basmak icin topragi karistirillan solucan gibi oluyor parmağım.O sebepten komutan a takiliyorum(kacti bu arada ????) ikisini isteyince yuregine indi adamin ????????
Ama true kismet bakalim,cikmasini bekliyorum eger yorumlari iyi olursa yedekli bile edinebilirim
Su zamana kadar gordugum birsey daha var bazi atolar hariç;sonradan uretilen versiyonlari eski serilerin yerini bir türlü tutmuyor
Kismet bakalım bekleyecegiz ????

Benim elim bir miktar uzun parmaklarda keza oyle pek minnak kaliyor elimde mod.Tuşuna basmak icin topragi karistirillan solucan gibi oluyor parmağım.O sebepten komutan a takiliyorum(kacti bu arada ????) ikisini isteyince yuregine indi adamin ????????
Ama true kismet bakalim,cikmasini bekliyorum eger yorumlari iyi olursa yedekli bile edinebilirim
Su zamana kadar gordugum birsey daha var bazi atolar hariç;sonradan uretilen versiyonlari eski serilerin yerini bir türlü tutmuyor

Şu gözelliğe bak bi monoDON abisi ????????
IMG_20201210_174312~2.jpg

benimki latife ustat. Guzel ato True, her yola gelen bir ato ama tabiki bana gore. Cunku cok kiymetli bazi dostlarda tutunamadi. Hal boyle olunca denemeden bilinmez kime uyup kime uymayacagi. True minik bir ato ama beklenmeyecek kadar serin bir buhari, guzel de bir aroma yorumu var. Bogaz vurumu bile iyi o boyuna ragmen.
yeni versiyonu soylenti olarak duydum. Adi True pro olacak gibi gorunuyor ama hava sistemi ile ilgili bir begenmeme durumu oldugu icin iyilestirme yapiliyor deniliyor. bakalim ne gelecek.

Şu gözelliğe bak bi monoDON abisi ????????
Ekli dosyayı görüntüle 49206
Abi gondersende nafile yok ki piyasada ☹
benimki latife ustat. Guzel ato True, her yola gelen bir ato ama tabiki bana gore. Cunku cok kiymetli bazi dostlarda tutunamadi. Hal boyle olunca denemeden bilinmez kime uyup kime uymayacagi. True minik bir ato ama beklenmeyecek kadar serin bir buhari, guzel de bir aroma yorumu var. Bogaz vurumu bile iyi o boyuna ragmen.
yeni versiyonu soylenti olarak duydum. Adi True pro olacak gibi gorunuyor ama hava sistemi ile ilgili bir begenmeme durumu oldugu icin iyilestirme yapiliyor deniliyor. bakalim ne gelecek.
Hep öyle farkındayım birbirimize takılıyoruz iste
Aramizda kalsin komutani da idare ediom boyle yazik yalniz kalmasin buralarda simdi
dort bir yana haber saldim sizde dahil denk gelirse istiyorum ne demisler isteyenin bi yuzu vermeyenin ellisi????
Eskisi yenisi farketmez buldugum gibi alırım

Bence de true çok güzel ato, özellikle nbase yorumu mükemmel tüm notaları hissediyorsun ????????????
Birde silver olaydı keşke ???? @comandante

Geri