• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
FT her zaman en uyguna satar hocam. Bu fiyatlar indirimsiz fiyatlar. Sxk ürünlerinde her zaman MAP kodu indirimi vardır, daha inecek bu fiyatlar. Ayrıca 10$ indirim çekim de var :giggle:
Ali'deki satıcılara çoktan mesaj attım. Güzel bir indirim yakalarsam oradan da alacağım Ka9'u ????
Maşallah hocam bu kuponları indirimleri nereden buluyonuz hocam yaw ingilizce olmayınca çok anlamıyorum daha kupon almış diilim yani :) varsa yolu yordamı öğrenmek isterim

Yalnız şahane başlık olmuş. Eline, fikrine sağlık @CmZ ????
Estf üstad el birliği ile yaptık bence okadar zehir bekleyen var :)
@Koba üstadım sanırım burada olduğunuza göre sizde zehirlenmek istiyorsunuz. Sizi burada görünce bir DAL zehir alıp çıkıcam der gibi gördüm :) bu arada sizi burada bulmuş iken chicul filan yazıo ya bana oraya baş bedevi ünvanı koyun yaww sonra sıkıntı çıkıcak bakın bedeviliğime göz dikmiş bir komutan var ona göre yani ????????????

Estf üstad el birliği ile yaptık bence okadar zehir bekleyen var :)
@Koba üstadım sanırım burada olduğunuza göre sizde zehirlenmek istiyorsunuz. Sizi burada görünce bir DAL zehir alıp çıkıcam der gibi gördüm :) bu arada sizi burada bulmuş iken chicul filan yazıo ya bana oraya baş bedevi ünvanı koyun yaww sonra sıkıntı çıkıcak bakın bedeviliğime göz dikmiş bir komutan var ona göre yani ????????????

EVyZcI7XsAAwmwI.jpg

Maşallah hocam bu kuponları indirimleri nereden buluyonuz hocam yaw ingilizce olmayınca çok anlamıyorum daha kupon almış diilim yani :) varsa yolu yordamı öğrenmek isterim
Hocam aslında biraz uzun bir muhabbet ama elimden geldiğince kısa anlatmaya çalışacağım. Öncelikle 10$ hediye kupon kazanması zor iş baştan söyleyeyim, aslında zor değil de hem maliyetli diyelim hem de zaman harcanması gereken bir şey. Öncelikle Ft'den sipariş verilmesi gerekiyor. Bu sipariş kredi kartı ile ödenirse siparişin %1'i, bitcoin ile ödenirse %3'ü 'rebate points' olarak hesabınıza puan aktarılıyor. Aldığınız bir ürüne inceleme yapması 0.15 puan, foto da atarsanız +0.10 puan eklenir. Böyle böyle toplam 10 puana ulaşınca ft'ye ticket açıp 10 puanımı 10$ hediye kuponuna çevirmek istiyorum diyorsunuz ve size bir kod veriyorlar. Bu kadar. Ama tabi işin daha detaylı şeyleri de var. Mesela Ft forumunda takılıp yanlış bir ürünü düzeltmek için uyarı yazısı yazınca site yönetimi bazen 0.50$ bazen de 1$'lık puan atıyorlar, bazen üyeler birbirine gönderiyor falan. Çok ilgi görecek yeni bir ürün çıktı diyelim, hemen o forumda paylaşırdım ve bazen forum yetkilileri 1$'lık puan atarlardı çünkü haberi ilk benden alırlardı ve satmak için sipariş verirlerdi. Tabi zamanında ft'den çok sipariş verdiğim için çok hediye çekim oldu ve puanlarım 7-8$'a dayandığında forumunda takılıp az önce yazdıklarımdan yapardım ve 10$ olunca hemen hediye kuponuna çevirirdim. Ama artık uğraşmıyorum bu son hediye çeki zaten.

Son düzenleme:
DL den Mtl e gecmek biraz sikintili bir surec. o yogun aroma hissiyatinin biraz torpulenmesi gerekecek ve bunun icin biraz zaman lazim. lakin bu surec icerisinde israrla devam etmeniz gerekecek.

pandemi donemi olmasaydi vape toplantilarina katilmanizi onerebilirdim ama maalesef. ilk etapta bence kolay ulasabileceginiz bir ato edinip en azindan mtl konusunda neyin ne oldugunu tecrube edebilirsiniz. Bu surecte DL de tuketim yapmaktan hoslandiginiz bir likitin Mtl olarak hic uygun olmadigini da farkedeceksiniz, Mtl denediginiz bir likiti de DL yapmak istediginizde ayni tadi bulamayacaginizida.

atesliyi biraktiracak bir likit yok bana gore. bu konuda Latakia meshur fakat kimine kul tablasi hissiyati yasatirken bana yanik plastik kokusu veriyor.
burada aslolan "benim yeni ateslim bu" diyebilmektir.

benim likitlerimin neredeyse hepsi tutun ve turevleri oldugu icin, pastane tatlarinda ceza sahasinda bitirici vurus icin bekleyen @Nacruno , @MoNoT10 , @CnrSngl ve @Elvis e orta aciyorum :)
Ato tavsiyesi yapmıyım hiç, tercihim belli :D
Zabaha gadar Dvarw :cool:
Bu aralar bearmaster ve noname içiyorum, pastaneye girer herhalde :)

Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠ ☠ ☠ ☠
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.
İki atoyu merak ediyorum valla, güzel zehirler. Esas zehir merakım kizoku, mixx denedim ve bugünlerde easy deniyorum ama yine de aklım kizokuda. Beyazı hatta beyazı :D öff...

İki atoyu merak ediyorum valla, güzel zehirler. Esas zehir merakım kizoku, mixx denedim ve bugünlerde easy deniyorum ama yine de aklım kizokuda. Beyazı hatta beyazı :D öff...
Beyaz kizoku gerçekten güzel bende gun metal olanı mevcut gerçekten compact
Hocam aslında biraz uzun bir muhabbet ama elimden geldiğince kısa anlatmaya çalışacağım. Öncelikle 10$ hediye kupon kazanması zor iş baştan söyleyeyim, aslında zor değil de hem maliyetli diyelim hem de zaman harcanması gereken bir şey. Öncelikle Ft'den sipariş verilmesi gerekiyor. Bu sipariş kredi kartı ile ödenirse siparişin %1'i, bitcoin ile ödenirse %3'ü 'rebate points' olarak hesabınıza puan aktarılıyor. Aldığınız bir ürüne inceleme yapması 0.15 puan, foto da atarsanız +0.10 puan eklenir. Böyle böyle toplam 10 puana ulaşınca ft'ye ticket açıp 10 puanımı 10$ hediye kuponuna çevirmek istiyorum diyorsunuz ve size bir kod veriyorlar. Bu kadar. Ama tabi işin daha detaylı şeyleri de var. Mesela Ft forumunda takılıp yanlış bir ürünü düzeltmek için uyarı yazısı yazınca site yönetimi bazen 0.50$ bazen de 1$'lık puan atıyorlar, bazen üyeler birbirine gönderiyor falan. Çok ilgi görecek yeni bir ürün çıktı diyelim, hemen o forumda paylaşırdım ve bazen forum yetkilileri 1$'lık puan atarlardı çünkü haberi ilk benden alırlardı ve satmak için sipariş verirlerdi. Tabi zamanında ft'den çok sipariş verdiğim için çok hediye çekim oldu ve puanlarım 7-8$'a dayandığında forumunda takılıp az önce yazdıklarımdan yapardım ve 10$ olunca hemen hediye kuponuna çevirirdim. Ama artık uğraşmıyorum bu son hediye çeki zaten.
üstad ellerine sağlık gayet sade ve akıcı olarak anlatmışın ama gayet çetrefilli duruyor

Geri