• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
Ben de salayım yılanı ????
MAP kodu bekleniyor ????
Ekli dosyayı görüntüle 49162
Üstad ftden sipariş sanırım ama pahalı gibi ae de cloudzwork de aynı set 34+7kargo fark olarak 2 adet afc var
@CmZ evet üstad bu aralar kara listeye alındım sanırım hicbirsey geçmiyor üstüne birde memurlar geliyor iyi oldu biraz kesildik yoksa almadığımız şey kalmayacak
aman üstad dikkat et memur filan sıkıntılı işler allah muhafaza
Zehir iyidir...Önemli olan dozudur ????????
Ekli dosyayı görüntüle 49168
Üstad senin verdiğin zehir ölümcül o skyline kullanılmamıştır şimdii ????????????

Çok afedersiniz ams yuhh artık demek istiyorum ve bir adet piooner yorumu alabilir miyim. Akıtma ve Aroma hakkında

Bir kere denedim,önizlemem fiyatına göre bence gayet güzel atomizer.Kişisel bir yorum olarak boğaz vurumu biraz eksik geldi bana.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad ftden sipariş sanırım ama pahalı gibi ae de cloudzwork de aynı set 34+7kargo fark olarak 2 adet afc var
aman üstad dikkat et memur filan sıkıntılı işler allah muhafaza

Üstad senin verdiğin zehir ölümcül o skyline kullanılmamıştır şimdii ????????????
Bu zehir dozunda :);):unsure:
Skyline'ı da bir kere sarıp kaldırdım kolleksiyondaki yerine.

FT her zaman en uyguna satar hocam. Bu fiyatlar indirimsiz fiyatlar. Sxk ürünlerinde her zaman MAP kodu indirimi vardır, daha inecek bu fiyatlar. Ayrıca 10$ indirim çekim de var :giggle:
Ali'deki satıcılara çoktan mesaj attım. Güzel bir indirim yakalarsam oradan da alacağım Ka9'u ????

İlla benim kara kutuyu açtırıcan komutanım bunu siz istediniiiz ????????

Ekli dosyayı görüntüle 49174
benimkiler clon amma iş görüyor :)
Orjinalini denemedim ama bulur isem alıp denemeyi istiyorum. Gerçekten çok güzel düşünülmüş bir alet
tek merak ettiğim ato. almaktan ziyade içimini. bi gün kısmet olur nasolsa buluşmalardan birinde, denerim o zaman :)

FT her zaman en uyguna satar hocam. Bu fiyatlar indirimsiz fiyatlar. Sxk ürünlerinde her zaman MAP kodu indirimi vardır, daha inecek bu fiyatlar. Ayrıca 10$ indirim çekim de var :giggle:
Ali'deki satıcılara çoktan mesaj attım. Güzel bir indirim yakalarsam oradan da alacağım Ka9'u [emoji1]
Hocam FT den ürün alınabiliyor mu. TR ye giriş durumu Ali gibi mi. Hiç almadım ordan Sorun çıkar mı?

Hocam FT den ürün alınabiliyor mu. TR ye giriş durumu Ali gibi mi. Hiç almadım ordan Sorun çıkar mı?

Tr'ye Kredi Kartı satışına açtılar ama hem sipariş vermesi biraz karışık hemde artık ücretsiz kargo değil ve kargo ücretleri nispeten pahalı. Son olarak eğer kargo gümrüğe takılırsa geri ödeme konusunda problem çıkarıyorlar ve sağlam bir kargo ücreti kesip iade ediyorlar. Mesela bir keresinde 15$lık bir siparişim vardı, içerisinde bir ton drip tip vardı, gümrükten geçmeyen paket büyük diye geri gönderilen kargo ücretine 9$ deyip bana 6$ geri ödemişlerdi. Genelde 3-5$ kesiyorlardı ki bu dediklerim 2 sene önceydi. Sonra TR'ye siparişi kapadılar falan işin içine bir ton muhabbet girdi. Çok karışık mevzu çook. Ben sırf 10$ indirim çekim var diye buradan sipariş vereceğim yoksa aynı fiyata Ali'den bulsam hiç düşünmeden Ali'den veririm siparişi.

Geri