comandante
Council
benimki v1 ama istiyosan emrine amade. gel alO değil de, benim hala bi pico v2'im yok biliyonuz mu?
benimki v1 ama istiyosan emrine amade. gel alO değil de, benim hala bi pico v2'im yok biliyonuz mu?
Gelemem gelmeye de sen verbenimki v1 ama istiyosan emrine amade. gel al
Expro V4 al, misKısa boylu olması ve sıkı içim olması yeterli benim için artık ne vurum ne nikotin arayışım kalmadı
Hocam naptın sen? 300 e vala bedava.v2 candır bayılarak kullandım nakit ihtiyacından zamanında 300e vermiştim momentus ve ikisi aroma konusunda harika atomizerler
Bayramda çalışıyorum Ama fırsat olursa tabi gelirim biraz uzak kalıyor bana ama :@Saldıray Abi Bayramda istanbuldaysan, ben seni alırım beylikduzune götürürüm ne varsa denersin
biz herkese uzağız zaten. sorun yokBayramda çalışıyorum Ama fırsat olursa tabi gelirim biraz uzak kalıyor bana ama :
İsteyene yollar kısalır be abi yeter ki istensinbiz herkese uzağız zaten. sorun yok
Bildiğin farklı il beylikdüzü Kartaldan oraya gideceğime izmir buluşmasına falan giderim daha yakınbiz herkese uzağız zaten. sorun yok
Kartal tarafından beylikdüzü ne deniz otobüsü yok mu? @comandanteBildiğin farklı il beylikdüzü Kartaldan oraya gideceğime izmir buluşmasına falan giderim daha yakın
Aynen öyle dedi büyük hareket vallahi Neyse günü bana yazsın ben o gün işe gitmem çıkar gelirimb.çekmece bostancı var. ama @Elvis özel servis didi zaten @Saldıray Abi kardeşime.
bayram bitimi hemen @Elvis te buradayken toplanıcaz. haber veririz sana. @Pleasewait ustadan uygulamalı picov2 eğitimi. hemide beleşAynen öyle dedi büyük hareket vallahi Neyse günü bana yazsın ben o gün işe gitmem çıkar gelirim
Bana sorarsan da böyle bir fırsatı kaçırma derim bir daha kolay kolay bulamayabilirsin. Hem bir çok ato denersin hem de sarım konusunda bilgin artar.Aynen öyle dedi büyük hareket vallahi Neyse günü bana yazsın ben o gün işe gitmem çıkar gelirim
Denemediğim pek ato kalmadı ya Bir tek dome II ve III kaldı desem yeridirBana sorarsan da böyle bir fırsatı kaçırma derim bir daha kolay kolay bulamayabilirsin. Hem bir çok ato denersin hem de sarım konusunda bilgin artar.
ondan da var biz buluruz senin görmediklerinden meraklanmaDenemediğim pek ato kalmadı ya Bir tek dome II ve III kaldı desem yeridir
Önemli olan likit tütüncüler olsun bana yeterondan da var biz buluruz senin görmediklerinden meraklanma
her yol var bizdeÖnemli olan likit tütüncüler olsun bana yeter
Ulan acayip yükseldim ha kesin geliyorum. iki adet 18650 pil 10 adet boş şişe alıp gelcem kalanları var orada yanlış anlamadıysamher yol var bizde