• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Yellowkiss Pico V2 RTA

v1 i severek kullanmıştım ( tabi ki klon ) v2 de acayip merak etmiştim ama kurulumdaki o zahmeti falan beni benden alıyor bu sebeple bir karar vermem gerekiyordu
ya günde 30 dk spor ve yürüyüş yapıcaktım yada v2 yi alıcaktım. ben spor ve yürüyüşü seçtim ???? ????

v1 i severek kullanmıştım ( tabi ki klon ) v2 de acayip merak etmiştim ama kurulumdaki o zahmeti falan beni benden alıyor bu sebeple bir karar vermem gerekiyordu
ya günde 30 dk spor ve yürüyüş yapıcaktım yada v2 yi alıcaktım. ben spor ve yürüyüşü seçtim ???? ????
Valla spor yapıyorum bende bu sebeple kolay sarım candır :D

Şimdi bir iki video izledim tekrar birkaç deneme yapmaya karar verdim. Satmadan önce bir bakayım belki başarılı olur. İçimi baya keyifliydi :)
Biraz tezcanlılıkta var galiba hocam affınıza sığınarak :D aslında hiçbiri aman aman zor değil. Dediğiniz gibi birkaç video ve birkaç denemeden sonra gayet kolay gelmeye başlıyorlar. Sadece bazı tüyolar almak gerekebiliyor onun içinde üstatlar her zaman yardıma hazır:)

Biraz tezcanlılıkta var galiba hocam affınıza sığınarak :D aslında hiçbiri aman aman zor değil. Dediğiniz gibi birkaç video ve birkaç denemeden sonra gayet kolay gelmeye başlıyorlar. Sadece bazı tüyolar almak gerekebiliyor onun içinde üstatlar her zaman yardıma hazır:)
Valla yardımları bekliyorum en azından tüyolar ve pamuk konumlandırma. İlk sarımda yaşadığım problem fokurtu artından saldı alttan likiti

Şöyle hemencik şuraya bir inceleme bir sarım örneği atsa ni güzel olur :) Bende akşam eve gidince sarmalarım oluyor mu diye :D Ne dersin ha çılgın adam :P

Akşam tekrar sardım fışırtı foşurtu tıkırtı yok :D Akma kokma yok. Yan yatırıp bıraktım masaya akşam bakacağım. Tuhaf gelebilir bunlar benim test süreçlerim :D Şimdi geriye pico için likit kaldı o da grandmaster :D
Yok hocam estağfurullah, herkesin kendi açısından kaygıları var. Kimi akmasın, kimi yanmasın, kimi şaşırmasın ister :) Üstelik bu işin kesin bir doğrusu da yok.
İlk testlerden başarılı sonuç aldığınıza sevindim. Umarım gönlünüzce güle güle kullanırsınız.:)

v2 candır bayılarak kullandım nakit ihtiyacından zamanında 300e vermiştim :D momentus ve ikisi aroma konusunda harika atomizerler

Geri