sotw
Council
Prime ı kesinlikle tavsiye ederim. Uzatma kitini de aldınız mı 2 ayrı tank havasında oluyor.Prime ve v5 i kullanmadım diğerlerini kullandım bir ara prime bakınayım bari fena durmuyorlar.
Prime ı kesinlikle tavsiye ederim. Uzatma kitini de aldınız mı 2 ayrı tank havasında oluyor.Prime ve v5 i kullanmadım diğerlerini kullandım bir ara prime bakınayım bari fena durmuyorlar.
O biraz bana yönelik bir tavsiye oldu @Pleasewait hocamda denedim boğaz vurumu oldukça yeterli ve aroması süpercloudone v2 + mtl kit tavsiye edebilirim o zaman hocam . Hem coppervape in chimney ve tank seçenekleride var . 1mm civarı mtl kit ile gayet iyi sonuç alırsınız .
sarımı kolay değil diye biliyorum.Vereyim bir dal. Cloudone v2. ????????????Ekli dosyayı görüntüle 7048
Picov2 rta dan daha kolay. ????sarımı kolay değil diye biliyorum.
Herşeyiyle beğendiğim halde en az 3 kez gus orjinal alıp sattım. Sarım olayı beni aşıyor yeteneksizim Orjinal bir flash 23 mm almak en doğru karar olacak sanırım.Picov2 rta dan daha kolay. ????
Hocam sen şimdi böyle yazınca kendimi mağazadaki ürünleri tek tek müşterinin önüne serip memnun edemeyen tezgahtar gibi hissettimHerşeyiyle beğendiğim halde en az 3 kez gus orjinal alıp sattım. Sarım olayı beni aşıyor yeteneksizim Orjinal bir flash 23 mm almak en doğru karar olacak sanırım.
Valla spor yapıyorum bende bu sebeple kolay sarım candırv1 i severek kullanmıştım ( tabi ki klon ) v2 de acayip merak etmiştim ama kurulumdaki o zahmeti falan beni benden alıyor bu sebeple bir karar vermem gerekiyordu
ya günde 30 dk spor ve yürüyüş yapıcaktım yada v2 yi alıcaktım. ben spor ve yürüyüşü seçtim ???? ????
Şimdi bir iki video izledim tekrar birkaç deneme yapmaya karar verdim. Satmadan önce bir bakayım belki başarılı olur. İçimi baya keyifliydiBenimde sarımında en zevk aldığım atomizer. Çok seviyorum. Bende iki adet var. Olsa gene alırım. ????????????
Biraz tezcanlılıkta var galiba hocam affınıza sığınarak aslında hiçbiri aman aman zor değil. Dediğiniz gibi birkaç video ve birkaç denemeden sonra gayet kolay gelmeye başlıyorlar. Sadece bazı tüyolar almak gerekebiliyor onun içinde üstatlar her zaman yardıma hazırŞimdi bir iki video izledim tekrar birkaç deneme yapmaya karar verdim. Satmadan önce bir bakayım belki başarılı olur. İçimi baya keyifliydi
Valla yardımları bekliyorum en azından tüyolar ve pamuk konumlandırma. İlk sarımda yaşadığım problem fokurtu artından saldı alttan likitiBiraz tezcanlılıkta var galiba hocam affınıza sığınarak aslında hiçbiri aman aman zor değil. Dediğiniz gibi birkaç video ve birkaç denemeden sonra gayet kolay gelmeye başlıyorlar. Sadece bazı tüyolar almak gerekebiliyor onun içinde üstatlar her zaman yardıma hazır
Hocam , @Pleasewait üstat sana bu konu da yardımcı olur . Ato elimde yok sadece kendisinden denedim.Şöyle hemencik şuraya bir inceleme bir sarım örneği atsa ni güzel olur Bende akşam eve gidince sarmalarım oluyor mu diye Ne dersin ha çılgın adam
Akşam tekrar sardım fışırtı foşurtu tıkırtı yok Akma kokma yok. Yan yatırıp bıraktım masaya akşam bakacağım. Tuhaf gelebilir bunlar benim test süreçlerim Şimdi geriye pico için likit kaldı o da grandmasterHocam , @Pleasewait üstat sana bu konu da yardımcı olur . Ato elimde yok sadece kendisinden denedim.
Yok hocam estağfurullah, herkesin kendi açısından kaygıları var. Kimi akmasın, kimi yanmasın, kimi şaşırmasın ister Üstelik bu işin kesin bir doğrusu da yok.Akşam tekrar sardım fışırtı foşurtu tıkırtı yok Akma kokma yok. Yan yatırıp bıraktım masaya akşam bakacağım. Tuhaf gelebilir bunlar benim test süreçlerim Şimdi geriye pico için likit kaldı o da grandmaster
Ben sanırım sıkılık ve vurum sebebiyle v2 yi daha çok beğendim. Asıl ölçümü grandmasterda yapabilirim. Ama kesinlikle sarımı momentoustan zorv2 candır bayılarak kullandım nakit ihtiyacından zamanında 300e vermiştim momentus ve ikisi aroma konusunda harika atomizerler
Hocam açıkçası mtl kitsiz picoda çok gevşek bir atomizer mtl kitle tabi sımsıkı momentusta böyle bir ayrıcalık yokBen sanırım sıkılık ve vurum sebebiyle v2 yi daha çok beğendim. Asıl ölçümü grandmasterda yapabilirim. Ama kesinlikle sarımı momentoustan zor
MTL kitim henüz yok bir ara edinmem şart kaliteli oring seti ile birlikteHocam açıkçası mtl kitsiz picoda çok gevşek bir atomizer mtl kitle tabi sımsıkı momentusta böyle bir ayrıcalık yok