sihirbaz
Council
Bana fazla değil ????biz herkese uzağız zaten. sorun yok
Bana fazla değil ????biz herkese uzağız zaten. sorun yok
Aynen, kendini getir yeter. Bütün foruma yetecek kadar malzeme oluyor.Ulan acayip yükseldim ha kesin geliyorum. iki adet 18650 pil 10 adet boş şişe alıp gelcem kalanları var orada yanlış anlamadıysam
Sesli Güldüm. Göster abine bakıyım. ????????????????Yaz kızım... 2lt likit.. 20 mod.. 20 ato))
Yeter bea daha ne olsun. Şişe siparişini geçtim. Mis gibi cam şişeler Çok kalabalık oluyor mu ? 30 kişi ?Yaz kızım... 2lt likit.. 20 mod.. 20 ato))
Şincik balkan devletleri gibi yer yer 150 - 200 ü bile buluyorYeter bea daha ne olsun. Şişe siparişini geçtim. Mis gibi cam şişeler Çok kalabalık oluyor mu ? 30 kişi ?
Bizi harcarlar ordaŞincik balkan devletleri gibi yer yer 150 - 200 ü bile buluyor
Ah o boyu olmasaydi da beni kf lite pluslara birakmasaydi..Bu yüzden vedalaşmak en güzeli çünki ben tam olarak tanımladığınız 2 dk evden çıkmadan sarayım tarzı atolara bayılıyorum. Flash 23 mesela Var mı başka önereceğiniz o tarz atomizer.
Bir süre sonra alışıyor insan Güzeli sevmek kolay mesele çirkini sevmekte Ulan ne yazdım beeeAh o boyu olmasaydi da beni kf lite pluslara birakmasaydi..
Tam benlik küçümencik adamımYalnız konuşmaları sonradan okuyunca tek tepkim ne muhabbet dönmüş beyaaaa oldu ????????????
Benim eller basketbolcu eli olduğu için bu Atomizer bana gelmez ????
Bana uyar izin kağıdımı aldım hanımdan@Saldıray Abi 28 Temmuz ? ni dirsin
tmm öyleyse delikanlıBana uyar izin kağıdımı aldım hanımdan
Ahahah eyv. Abi ????Tam benlik küçümencik adamım
Peki Sayın Modörüm ????Lütfen konuyu dağıtmayalım
İlgili başlıklarda devam edelim açılan atomizer ile alakalı olmayan hususları
Uzman olan sensin hocam,biz acemiyiz ????İyi, hoş, güzel lakin anlamadığım şey şu, TR’de neden zamanında 300-400 liralara tekme atılan pico’lar şimdi kıymete bindi