• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reklam olduk uzimods.com da bile #44 var :DEkli dosyayı görüntüle 22834
yurdumun her insani ayri renk ve guzellikte,
Bir laf vardir guzeli gormek degil guzel görmek diye
Herkesin boyle olmasi gerektigine inananlardanim.her ne kadar bir amac icin burada olsak ta bir arac olarak baktigimizda guzel muhabbetlerin döndüğü bir ortamda etkileşimde oldugumuz bircok insandan birisiniz.varolun ????
Seni hic unutmayacagim 44
- sagoo yu boşver ????????????
Şaka şaka ????

yurdumun her insani ayri renk ve guzellikte,
Bir laf vardir guzeli gormek degil guzel görmek diye
Herkesin boyle olmasi gerektigine inananlardanim.her ne kadar bir amac icin burada olsak ta bir arac olarak baktigimizda guzel muhabbetlerin döndüğü bir ortamda etkileşimde oldugumuz bircok insandan birisiniz.varolun ????
Seni hic unutmayacagim 44
- sagoo yu boşver ????????????
Şaka şaka ????
Aynen öyle. Reelde iş hayat aile üçgeninde koşturup dururken esigara bahane aslında deşarj oluyoruz burada. Güzel görmek için yaşantıyı... Belki yüz yüze bu kadar derin samimiyeti yakalayamayacağımız insanlar ile hoş sohbet ediyoruz bu vesile ile... İyi ki var gerçekten esigara ailesi. Başka bir platformda yada toplulukta bu samimiyet bu saygınlık sevgi sınırlarının korunması yok.
Konunun sonu nereye varacak bende bilmiyorum :P
images (6).jpeg

Aynen öyle. Reelde iş hayat aile üçgeninde koşturup dururken esigara bahane aslında deşarj oluyoruz burada. Güzel görmek için yaşantıyı... Belki yüz yüze bu kadar derin samimiyeti yakalayamayacağımız insanlar ile hoş sohbet ediyoruz bu vesile ile... İyi ki var gerçekten esigara ailesi. Başka bir platformda yada toplulukta bu samimiyet bu saygınlık sevgi sınırlarının korunması yok.
Konunun sonu nereye varacak bende bilmiyorum :P
Ekli dosyayı görüntüle 22851
Bize niye kargo mesaji gelmiyor yauuwww...deyip baglamis olayim ????????
Acaba herkese gonderildi mi onu da merak ettim şimdi usta da bi aciklama yapmamış hicbiyerde hala calisiyor mu acep ????
En son bildigim sabahlayacak diollaaardi ????

Bana da 14:40 gibi mesaj geldi, çıkış sultanbeyli şube. Şu an samandıra aktarmadan yola çıkmış görünüyor, ek bilgi olsun.

Bize niye kargo mesaji gelmiyor yauuwww...deyip baglamis olayim ????????
Acaba herkese gonderildi mi onu da merak ettim şimdi usta da bi aciklama yapmamış hicbiyerde hala calisiyor mu acep ????
En son bildigim sabahlayacak diollaaardi ????
Çukur izliyoruz dur şimdi kargo gelir haftaya ne acelemiz var :)

Kullanıcı kulübü canlansın biraz yahu???? Röchling Sustason deniyor...???? Nedir bu, artısı & eksisi, vs., yok mu bu konuda bizi aydınlatacak biri (?).

Kullanıcı kulübü canlansın biraz yahu???? Röchling Sustason deniyor...???? Nedir bu, artısı & eksisi, vs., yok mu bu konuda bizi aydınlatacak biri (?).

Dürüstçe konuşmak gerekirse derinlemesine araştırmadım. Aklımdaki bilgileri paylaşayım. Sustason yapı özellikleri ve performansı olarak Pei ile çok benzer. Doku çeşitliliği için geliştirilmiş bir yarı mamül. Daha çok yüksek ısı dayanımlarına bağlı olarak sağlık sektörü ve güvenlik ekipmanları hedeflenerek geliştirilmiş bir thermoplastik. Bu alanda peek ve pei ile birlikte tercih edilen bir psu.

Teşekkürler ustad,bir nebze su serptin.
Ben hicbirseyi ömrümde ne böyle bekledim ne takip ettim en iyisi yatip uyumak ????????????
Üstadım içiniz rahat olsun, farklı şubelerden çıkan kargolar sebebiyle mesaj iletimi olmamış olabilir. En kötü çarşamba günü, ödemeleri aktaran herkesin fotolarını yorumluyor oluruz umarım.

Dürüstçe konuşmak gerekirse derinlemesine araştırmadım. Aklımdaki bilgileri paylaşayım. Sustason yapı özellikleri ve performansı olarak Pei ile çok benzer. Doku çeşitliliği için geliştirilmiş bir yarı mamül. Daha çok yüksek ısı dayanımlarına bağlı olarak sağlık sektörü ve güvenlik ekipmanları hedeflenerek geliştirilmiş bir thermoplastik. Bu alanda peek ve pei ile birlikte tercih edilen bir psu.

Güzelmiş o zaman, teşekkür ettim bilgi için :) İlk defa Major ile duymuş oldum bu malzemeyi. @Votka gibi ben de kırmızı dedim fotoğraflara bakınca, süper hoş duruyor!

20191217_094645.jpg

Genel itibari ile atomizer temiz her hangi koku almadim 10 dk sicak suyla yikadim koku gelmeyince daha fazlasina gerek yok gibi geldi...diger seçeneklere göre torna işçiliği daha iyi küf pas kir yok..ilk major tecrübem en küçük delikte saf nbase ile tıslama fokurdama hava kaçağı yok

Oringler sanki daha kalin olmaliydi gibi geli dediğim gibi ilk defa majör kullaniyorum biraz acemisiyim atomizer biraz gevşek yada bende hata var..buhar performansı iyi doyurucu..sanırım daha tecrübeli arkadaşların yorumları daha faydalı olacak..

Son düzenleme:
Oringler sanki daha kalin olmaliydi gibi geli dediğim gibi ilk defa majör kullaniyorum biraz acemisiyim atomizer biraz gevşek yada bende hata var..buhar performansı iyi doyurucu..sanırım daha tecrübeli arkadaşların yorumları daha faydalı olacak..

Selamlar base altı için anahtar olacağı söyleniyordu, karton kutuda var mı?

Geri