• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle ben bir Majör severim.
Belki yeni adıyla bana fanboy diyorlardir.
Belki tahta kutu almak için yalakalık bile yaptığımı düşünebilirsiniz.
Ama söylemeden de geçmek istemiyorum.
Yahu bu adam bizden özür diledi.
Adam biz istedik diye bir ürün yeniden yaptı ve süreç için izin istedi.
Az önce bambaşka bir başlıkta kullanıcılarına yükselen bir üreticiye denk geldim.
Üzüldüm. Ve de sevindim. İyi ki o ürünler bana hiç hitap etmemiş ve iyi ki Majör sevmişim.
İyi ki aylardır başka başka atomizeri denemeye para harcamamisim. İyi ki bu sayede 410₺ biriktirmisim.
Ve hatta o kadar para biriktiremeseydim dahi bana fazlasıyla yetecek bir kombinasyonu 210₺ ye alternatif olarak sunan bir adama denk gelmisim.
Teşekkürler Usta.

Arkadaşlar selamlar
Simdi oncelikle majorde arion likitleri denediniz mi?flavors express serisinden kullandiginiz var mi?ve bunlarin disinda tütün olarak denedikleriniz nedir?”begendiklerinizi bir liste yapma sansiniz varsa rica ediyorum
Sorma sebebim ise hali hazirda arion ve cesitli mixler disinda tütün likitler mevcut ancak yeni bir siparis olusturma asamasinda fikir edinmek istiyorum
Simdiden teşekkür ediyorum ????

Arkadaşlar selamlar
Simdi oncelikle majorde arion likitleri denediniz mi?flavors express serisinden kullandiginiz var mi?ve bunlarin disinda tütün olarak denedikleriniz nedir?”begendiklerinizi bir liste yapma sansiniz varsa rica ediyorum
Sorma sebebim ise hali hazirda arion ve cesitli mixler disinda tütün likitler mevcut ancak yeni bir siparis olusturma asamasinda fikir edinmek istiyorum

@comandante komutanım bir bakıver

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
Yeni majör için yeni bir mod tavsiyesi istesem ben de.. Şöyle "high end" mertebesinden uzak, mütevazı; düştüğünde, çizildiğinde canımızın yanmayacağı ufak tefek bir mod var mıdır acaba? Amma çok özellik oldu, mütevazı derken...

Tavsiye için teşekkürler hocam. Halihazırda severek kullanıyorum. Hem alternatif hem de çeşit olsun diye arayıştayım.

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
Arkadaşlar selamlar
@comandante komutanım bir bakıver

Real Cig, 555, Cohiba, French Pipe denedim majörde
Genel olarak tütün bazlı likit kullandığım için hepsinden de memnun kaldım
En çok sevdiğim ise 50-50 RealCig/555 karışımı oldu.
FE harici ise Soho'yu çok keyifle içiyorum ????

Yeni majör için yeni bir mod tavsiyesi istesem ben de.. Şöyle "high end" mertebesinden uzak, mütevazı; düştüğünde, çizildiğinde canımızın yanmayacağı ufak tefek bir mod var mıdır acaba? Amma çok özellik oldu, mütevazı derken...
Pico X modeli olabilir hocam. Siyah pico X + majör olan bir setup kurdum. 26-27 aralık gibi elimde olacak görsel paylaşırım :)

Geri