Kantha tell, 2 mm genişlik, CB Prime pamuk, tütünlü likit.Sarım önerisi likit önerisi alalım mı canlar
tamam şimdi buldum kaç tur kaç turKantha tell, 2 mm genişlik, CB Prime pamuk, tütünlü likit.
Turların arasını çok açacaksam 5, belki 6 tur.tamam şimdi buldum kaç tur kaç tur
Arkadaşlar selamlar
Simdi oncelikle majorde arion likitleri denediniz mi?flavors express serisinden kullandiginiz var mi?ve bunlarin disinda tütün olarak denedikleriniz nedir?”begendiklerinizi bir liste yapma sansiniz varsa rica ediyorum
Sorma sebebim ise hali hazirda arion ve cesitli mixler disinda tütün likitler mevcut ancak yeni bir siparis olusturma asamasinda fikir edinmek istiyorum
Simdiden teşekkür ediyorum ????
Tesla wye85Yeni majör için yeni bir mod tavsiyesi istesem ben de.. Şöyle "high end" mertebesinden uzak, mütevazı; düştüğünde, çizildiğinde canımızın yanmayacağı ufak tefek bir mod var mıdır acaba? Amma çok özellik oldu, mütevazı derken...
Şimdi yeni çıkacak SS316 deck üzerine siyah bir cam, içinde SS316 Majör Chimney, SS316 topcap ve üzerinde Siyah delrin driptip. Altta da siyah bir mod...
Çok güzel olacak, çok...
Ekli dosyayı görüntüle 22365 Ekli dosyayı görüntüle 22366Ekli dosyayı görüntüle 22367
Aegis SoloYeni majör için yeni bir mod tavsiyesi istesem ben de.. Şöyle "high end" mertebesinden uzak, mütevazı; düştüğünde, çizildiğinde canımızın yanmayacağı ufak tefek bir mod var mıdır acaba? Amma çok özellik oldu, mütevazı derken...
Pico formunda tesla gibi bir modum olsun derseniz istick pico x.Tavsiye için teşekkürler hocam. Halihazırda severek kullanıyorum. Hem alternatif hem de çeşit olsun diye arayıştayım.
Teşekkürler hocam, inceliyorum.Aegis Solo
Aslında o tarza kayıyor aklım. Pico x ve daha buralara ulaşamamış olan Swag II ilgimi cezbetti ama hiçbir yerde yok maalesef.Pico formunda tesla gibi bir modum olsun derseniz istick pico x.
22*22*30 mm ölçülerinde ki camlar ile sorunsuz kullanıyorum.Siyah cami nasıl temin edebilirim? Net cam ölçüleri nedir majorun? Şu an kendisi kargoda gelmeden malumdan 2-3 cam sipariş versem uyan ölçüsü varsa.
Arkadaşlar selamlar
Simdi oncelikle majorde arion likitleri denediniz mi?flavors express serisinden kullandiginiz var mi?ve bunlarin disinda tütün olarak denedikleriniz nedir?”begendiklerinizi bir liste yapma sansiniz varsa rica ediyorum
Sorma sebebim ise hali hazirda arion ve cesitli mixler disinda tütün likitler mevcut ancak yeni bir siparis olusturma asamasinda fikir edinmek istiyorum
Simdiden teşekkür ediyorum ????
@comandante komutanım bir bakıver
Pico X modeli olabilir hocam. Siyah pico X + majör olan bir setup kurdum. 26-27 aralık gibi elimde olacak görsel paylaşırımYeni majör için yeni bir mod tavsiyesi istesem ben de.. Şöyle "high end" mertebesinden uzak, mütevazı; düştüğünde, çizildiğinde canımızın yanmayacağı ufak tefek bir mod var mıdır acaba? Amma çok özellik oldu, mütevazı derken...
Teşekkürler hocam, merakla bekliyorum.Pico X modeli olabilir hocam. Siyah pico X + majör olan bir setup kurdum. 26-27 aralık gibi elimde olacak görsel paylaşırım