BıyıklıDayı
Community
Tel önerileriniz nedir
?
calapton
ga
elimde olan teller için öneriler nedir
27ga
28ga
?
calapton
ga
27ga
28ga
SelamTel önerileriniz nedir
?
calapton
ga
27ga
28ga
Teşekkürler kumandan ????Real Cig, 555, Cohiba, French Pipe denedim majörde
Genel olarak tütün bazlı likit kullandığım için hepsinden de memnun kaldım
En çok sevdiğim ise 50-50 RealCig/555 karışımı oldu.
FE harici ise Soho'yu çok keyifle içiyorum ????
bugün ben de majör için sipariş verdiğim aegis soloyu teslim aldım, Hem ufak, hem su geçirmez ve hem de toz geçirmez oluşu cezbetti beni tavsiye ederim.Yeni majör için yeni bir mod tavsiyesi istesem ben de.. Şöyle "high end" mertebesinden uzak, mütevazı; düştüğünde, çizildiğinde canımızın yanmayacağı ufak tefek bir mod var mıdır acaba? Amma çok özellik oldu, mütevazı derken...
Güzel günlerde kullanın hocam. Nereden temin ettiniz Solo'yu, yurtdışı mı?bugün ben de majör için sipariş verdiğim aegis soloyu teslim aldım, Hem ufak, hem su geçirmez ve hem de toz geçirmez oluşu cezbetti beni tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, diğer forumdaki bir tedarikçiden temin etim hocam.Güzel günlerde kullanın hocam. Nereden temin ettiniz Solo'yu, yurtdışı mı?
Hocam tedarikçi bilgisi için özel mesaj alabilir miyim?Teşekkür ederim, diğer forumdaki bir tedarikçiden temin etim hocam.
Çok mantıklı bir tercih Son dönemlerde çıkmış MTL için en makul modlardan biri.bugün ben de majör için sipariş verdiğim aegis soloyu teslim aldım, Hem ufak, hem su geçirmez ve hem de toz geçirmez oluşu cezbetti beni tavsiye ederim.
Büyük ihtimalle biz de aynı istikamette ilerliyoruz.Çok mantıklı bir tercih Son dönemlerde çıkmış MTL için en makul modlardan biri.
https://www.tr.sihirlibuhartv.net/konu/tobacco-absolute-basit-anlatim.3753/Bu arada yeni FE karışımları alalım yeniden Major V2 geliyor şenlensin ortalık yahu
Ben en çok Drop kit ile Geo Amazon içmeyi seviyorum.
Simdiye kadar ki mtl listemi cikarayim bari benBen en çok Drop kit ile Geo Amazon içmeyi seviyorum.
Tuhaf bir şekilde tutunlulerden bile iyi geliyor.
Bir de Efkar Silahlı kuvvetler.
Bu ara sanırım biraz tad duygum tembellesti. Ya da sıkıldım evde ki tütünlü likitlerden. Pek keyifli gelmiyor evde ki evyaplar. Sanırım bir süre hazır likit bakinacagim Ultem Majorler ile. Net-Latakia denilen küllü isli tuhaf şey hariç
Reklam olduk uzimods.com da bile #44 varhttps://www.tr.sihirlibuhartv.net/konu/tobacco-absolute-basit-anlatim.3753/
Buraya bir goz gezdirin 44 sagoo ????
Ben @azash hocamın -tekrar sağolsun- bana 1 hafta 10 gün denettiği majorle fe realcig veya cohiba içmiştim. Tatlı kısmını hafiften atıp çok tatmin edici bir tütün vermişti. İçim kalitesini o dönem bayağı övdüğümü hatırlıyorum. Sıkılık, sıcaklık falan epey iyiydi.Simdiye kadar ki mtl listemi cikarayim bari ben
- [x] Longend blend- arion
- [x] Tribeca-Aromavadisi
- [x] Naughty nuts-Aromavadisi
- [x] Raven-arion
- [x] Tenesse c.tobacco-Aromavadisi
- [x] Grandmaster-Aromavadisi
- [x] Peace pipe-Aromavadisi
- [x] Noble-arion
- [x] Parlament blue-keyf
- [x] Castle long-aromania
- [x] Mompop omg-aromania
- [x] calipter-aromania
- [x] Capone-Aromavadisi
- [x] Peanut B.Banana-Aromavadisi
- [x] Relax-Aromavadisi
- [x] Deepwood leaf-arion
- [x] Coffee cream cigar-arion
- [x] Gofys Juice-aromania
-[x] fe realcig%50-555%50
-[x] fe blend tabac +tobacco absolute
Simdilik bu kadar tabi major ile nasil olurlar bilemiyorum ????