MGK
Community
Ben de Pico ya yedek aldımbana pico yetiyo.![]()

Ben de Pico ya yedek aldımbana pico yetiyo.![]()
Bitek picom olsun bana bişey olmaz...bana pico yetiyo.![]()
Yatık Portföy kullanıyordum, Dikey potföy e geçince, atolarla birlikte Pico dan uzun mod lar kullanabiliyorum.Bitek picom olsun bana bişey olmaz...
quartet latakya takasYatık Portföy kullanıyordum, Dikey potföy e geçince, atolarla birlikte Pico dan uzun mod lar kullanabiliyorum.
Hele bendekiler bir bitsin , seviyoruz diye içimiz dışımız Quartet oldu zatenquartet latakya takas![]()
Jac Vapour değil mi hocam bu ? Silver renklisine takıldım ama almak ne mümkünFace den aldım ama sonuncusuna yetiştim.
EK : İlgili arkadaş aslında forumumuzun da bir üyesi ama kendisi belirtme gereğini duymadığı için benimde telaffuz etmem uygun düşmez diye düşünüyorum.
Doğrudur hocam, Jac Vapour series b dna 75w sandstorm.Jac Vapour değil mi hocam bu ? Silver renklisine takıldım ama almak ne mümkün![]()
Kesinlikle olmalı, çelişikten cıkmasa bile drop u satın alıp evde yatıracagım altına deck yokValla beyler, bayanlar ben gerekeni yaptım, @Pineapple zaten Mahmut Uslu tarzı demeciyle gereken feyki attıUziMods o Major üretilmeli dedik, başının etini yedik...Hatta bizim dayılarımız hep mafya bile dedik...
İnşallah kısa zamanda Drop'u, decki Major tekrar stoklarda olacak, olmalı...
Valla beyler, bayanlar ben gerekeni yaptım, @Pineapple zaten Mahmut Uslu tarzı demeciyle gereken feyki attıUziMods o Major üretilmeli dedik, başının etini yedik...Hatta bizim dayılarımız hep mafya bile dedik...
İnşallah kısa zamanda Drop'u, decki Major tekrar stoklarda olacak, olmalı...
Olmalı tabi piyasada, 3 harfli sonu S ile biten bi garip şeyler piyasada gezerken gözlerin olması gerektiği gibi atomizer görmesi gerek.Kesinlikle olmalı, çelişikten cıkmasa bile drop u satın alıp evde yatıracagım altına deck yok![]()
He ya sabah 6:45'de gözüm açıldı, sanki 12 saattir uyuyormuşcasına bir uykuya doymuşluk ?@NekadarNicokadarThroatHit üstad hayırdır uyku mu tutmadı erkencisin bugün![]()
Bunlar arada olur böylevalla şaşırttın beni
hatta sadece beni değil bu sefer herkesi ? ?
Ben ona dargınım ?