• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pei driptip, Ultem cam, 2 Yedek normal düz cam, Kutu yedek tam kullanılmadı.
300 ₺ ?? En son Aydın’da 300 ₺ gelsin piyasa yükselsin ??
(Satış değil Mizah amaçlı yorumdur.)

Ekli dosyalar

• 0B1BEF06-F3D1-4982-8CA4-219EE7231325.jpeg
    0B1BEF06-F3D1-4982-8CA4-219EE7231325.jpeg
    27.2 KB · Görüntüleme: 32
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla cam bir parça daha uzun. Likit besleme full açık kalabilsin diye anlaşılan. Ve yine fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla Majör mika cam boyutunda. Gerçi deck ve drop chimneyi yivli olduğundan cama dair bazı uzunluk kısalık tiplere edilebilecek gibi duruyor. Deck değişmediğine göre çap da değişmiyor. Kısaca bizler Melo 3 (4ml) camini- subtank mini camını (10 tane satıyorlardı FT de 3-4 Dolara)- Coppervape klonu Spica ve Penodat Pei Ultem tanklarını rahat rahat kullanabileceğiz...
Tabi yine de her biriyle denenmiş birer örnek görmeden sadece drop ile kullanacaklar sipariş vermesin. Ama ben Majör haliyle de mika camlı kullanmak istemiyorum diyenler bu alternatiflere yonelebilir.
Bu arada Majoru 1 yıldır cam ile kullanıyorum. Toplam 3 cam kırdım. 3 ü de kurulum aşamasında decki yada topcapi takarken oldu. Elimdeki camlar ne yazık ki standart ölçülerde olmadığından oringlerin likitsiz olması durumlarında camları patlattı.
Ayrıca anlaşılan paket içeriği tek cam olacak şekilde düzenlenmiş. Ben en iyisi bir 10luk daha cam siparişi vereyim FT den. En kotu eşe dosta dağıtırım Ankara da.
:)

Cok güzel noktalara deginmişsiniz hocam cam ne kadar güzel görünmesede bazı titizlikleride yanında getiriyor oringler likitsiz olma durumunda cami kirmaniz kacınılmazdır. Plekside kullanabilirsiniz camdaki oring 16x1.5 plexi kullanıcaklar için paket içeriğine 15x1.5 da ekleme yapıcam aslinda pleksi benim için daha uygundu ama camda görünüm olarak atomizeri daha cok ortaya cıkartiyor sadece biraz nazik davranmak gerekiyor

Drop kit sahibi olacak Majör sahiplerine tavsiyemdir.
Geniş vape bandlar masa üstü devrilmelerde oldukça koruyucu oluyorlar. Evet görsellik bir miktar kayboluyor ama geniş olmayan uzun modlarda masaya yan dusmelerde hayat kurtarıyorlar...
Daha yan düşme sonucunda kırılan camim olmadı :)
Keyifli buharlar.
Not: Ne güzel bir insan, ne güzel bir ürün ortaya koymuş. Ve bulabildiği her fırsatta her soruya, soruna müdahil olmaya çalışıyor...
Not 2: Kendisini ne gördüm ne de tanıyorum, ne de kendisinden bir beklentim var...

Drop kit sahibi olacak Majör sahiplerine tavsiyemdir.
Geniş vape bandlar masa üstü devrilmelerde oldukça koruyucu oluyorlar. Evet görsellik bir miktar kayboluyor ama geniş olmayan uzun modlarda masaya yan dusmelerde hayat kurtarıyorlar...
Daha yan düşme sonucunda kırılan camim olmadı :)
Keyifli buharlar.
Not: Ne güzel bir insan, ne güzel bir ürün ortaya koymuş. Ve bulabildiği her fırsatta her soruya, soruna müdahil olmaya çalışıyor...
Not 2: Kendisini ne gördüm ne de tanıyorum, ne de kendisinden bir beklentim var...
Sırf not diye eklediğiniz sebepler yüzünden 2.rl alma konusunda sürüncemede kalıyorum. Önce drop alıp bekleyeceğim galiba :)

Sırf not diye eklediğiniz sebepler yüzünden 2.rl alma konusunda sürüncemede kalıyorum. Önce drop alıp bekleyeceğim galiba :)
Üstadım bu fiyatlarla ben 2. el almıyorum. Fırsatçılık fena. Ürün eski satış fiyatının üzerinde şu an. Doğrusu ben 3. yu almak için resmi satışının açılmasını bekliyorum. Şayet acil bir ihtiyaç değil ise beklemeniz tavsiye ederim ekonomik açıdan. Ama 80-100₺ bandında bir 2. ele denk gelirseniz alın. Ki ben görsem ben de alırım :)
Bu arada aciliyet bir durum söz konusuysa Ankara veya Ankara ya falan yolunuz dusuyorsa ben 2. Majorumu vereyim size, yeni seri çıkana kadar kullanın.

Üstadım bu fiyatlarla ben 2. el almıyorum. Fırsatçılık fena. Ürün eski satış fiyatının üzerinde şu an. Doğrusu ben 3. yu almak için resmi satışının açılmasını bekliyorum. Şayet acil bir ihtiyaç değil ise beklemeniz tavsiye ederim ekonomik açıdan. Ama 80-100₺ bandında bir 2. ele denk gelirseniz alın. Ki ben görsem ben de alırım :)
Bu arada aciliyet bir durum söz konusuysa Ankara veya Ankara ya falan yolunuz dusuyorsa ben 2. Majorumu vereyim size, yeni seri çıkana kadar kullanın.
Teşekkür ederim hocam, şuan için bir ihtiyacım yok, var olun :)

Katılıyorum, şu an ikinci eli uygun fiyata denk gelmedikçe almaya gerek yok, üretici yapacağım sözü vermişken hatta uygun fiyatlısını bile almak yerine beklenebilir elde atomizer varsa :).

Drop Kiti aldı,kayboldu demeyin diye bir güncelleme yapayım dedim :p

Hem ramazan münasebetiyle,hem de camı kırdığım için yalnızca iki tank içebildim...Evet,ürün daha çıkmadan ben camını kırdım.. :D
Bu yüzden yazacaklarım ilk iki dolum üzerinden olacak.

Performanstan önce "façası" hakkında biraz konuşayım;

Topcap ve driptip üzerindeki Septagram'ı çok beğendim..Selçuklu Yıldızı'na ithafen yapıldığını düşünüyorum.Çok hoş..
Boyu alışılagelmiş dropkitlere nazaran birazcık uzun.Bu konuda üreticimiz ile konuştuk.Daha kısa yaptığında sıcaklığın rahatsız edici olduğunu,o yüzden boyu biraz uzun tuttuğunu söyledi.
Drop Kitlerin ortak özelliği olan sıcak buharı daha dengeli kılmak adına chimney kademeli bir şekilde tasarlanmış.Driptip uzunluğu da burada büyük rol oynuyor.Driptipin içim hissiyatı da çok hoşuma gitti.Söylemeden edemeyeceğim.
Alttan dolum ise oldukça pratik.Likit doluyken kolay deck erişimi zaten en büyük artılarından biri bence.
Likit besleme hep açık.Oringler ıslandı,dönmüyor derdine son :)
SBTV özel üretimler için de "façan yansın karşim" diyorum.Muazzam...

Kısıtlı performans değerlendirmeme gelecek olursak;

1.Tank; 26 GA Kanthal Temco 6 tur hafif aralıklı,CB Prime,12 MG Tribeca(Chembase,70/30)

Her zaman olduğu gibi tütün baz likit ile siftah yaptım,adettendir :)
2 ay önce demleyip hiç beğenmemiştim bu likiti.Yavan geliyor,aromada eksiklik hissediyordum.Drop Kit imdadıma yetişti diyebilirim.Aromada almak istediğim notaları sunabildi.Buhar kuruluğu ve sıcaklığı çok dengeli.Ilık-soğuk arası bir içim sunuyor.
Benim için en önemli olan noktası ise Major'ü Major yapan boğaz vurumundan hiç bir şey kaybetmemiş olması.

2.Tank;Yine aynı sarım,6 MG Yogi Original Granola Bar(70/30)

Drop Kit olduğu için bir de tam pastane likit ile denedim.Deneyen bilir,kendine has bir tadı vardır bu likitin.Drop Kit,içeriği neyse çok dengeli bir şekilde sundu likiti.Ne kendi yorumunu kattı,ne şekerlendirdi.Neyse,o..
Buhar sıcaklığı ve kuruluğu yine aynı sarım olduğu için stabil kaldı.Likit 6 MG olmasına rağmen oldukça doyurucuydu ve bana göre harika olan boğaz vurumunu da sürdürdü.

Yeni camı muhtemelen satış sonrası temin edeceğim için şimdilik bununla idare etmenizi rica ediyorum..Meyveli likit performansını da çok merak ediyorum meretin :)

Hep güzel anlattın,hiç mi eksisi yok bunun sayın Ananas? Dediğinizi duyar gibiyim..
Tek sarım yapıp iki tank içebildiğim için çok içli dışlı olamadım maalesef.O yüzden farklı kombinasyonlarda eksiği,gediği var ise şu an bilemiyorum.Denediğim build ile beni üzecek hiç bir şey yaşatmadı..Camı temin edip bir kaç sarım,bir kaç farklı tel ile denedikten sonra kesin konuşabilirim.

Benim açımdan şimdilik tek eksi yanı,camının çabucak kırılmaya müsait olması.Bunun önüne geçmek için de ilk sarımdan önce oringleri güzelce likitlemek ve temizlerken sirkeye atacaksanız orginleri çıkartmayı ihmal etmemek yeterli olacaktır diye düşünüyorum.Yine üreticimizle konuştuğumuzda cam kırılma vakasını çok yaşayabileceğinde hem fikir olduk.Aman dikkat..Gecikmesinin en büyük nedeni bu cam kardeşlerdi zaten.Benim gibi aceleci davranarak kırıp adamın başına ekşimeyin sonra.Ben ekşidim.. :)
Ha bir de,çok parlak olmuş bu yahu..Decke polisaj yapmak şart oldu şimdi.Bu da eksi puan :p

Biraz kısır bir ön inceleme oldu,affola..

İki fotoğraf daha ekleyeyim de,ortam şenlensin bari...

Hocam ikinize de bir sorum olacak drop kit normal majör'den daha mı sıcak buhar veriyor benim için önemli olan kıstas sıcak buhar,
eğer vakit ayarıp cevaplarsanız çok memnun olurum.

Geri