• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Face den aldım ama sonuncusuna yetiştim.

EK : İlgili arkadaş aslında forumumuzun da bir üyesi ama kendisi belirtme gereğini duymadığı için benimde telaffuz etmem uygun düşmez diye düşünüyorum.
Jac Vapour değil mi hocam bu ? Silver renklisine takıldım ama almak ne mümkün :cautious:

Sevgili @Uzi Mods
SBTV için üretilen 5 adet ve gizemli 6. da paketlendigine göre artık kutu içeriği belli olmuştur.
Merak ettiğim şu;
Pakette cam tankın yedeği var mı?
Ultem driptip pakete dahil mi yoksa opsiyonel mi?
Cam tank ve driptip sitenizde sürekli satışta olacak mı?
Driptip iç çapı ne kadar oldu? (umarım 2.5 dan büyüktür)
Son olarak driptipin altını da yıldız şeklinde yapmanız çok hoş olmuş.

Valla beyler, bayanlar ben gerekeni yaptım, @Pineapple zaten Mahmut Uslu tarzı demeciyle gereken feyki attı:) UziMods o Major üretilmeli dedik, başının etini yedik...Hatta bizim dayılarımız hep mafya bile dedik...:) İnşallah kısa zamanda Drop'u, decki Major tekrar stoklarda olacak, olmalı...

Valla beyler, bayanlar ben gerekeni yaptım, @Pineapple zaten Mahmut Uslu tarzı demeciyle gereken feyki attı:) UziMods o Major üretilmeli dedik, başının etini yedik...Hatta bizim dayılarımız hep mafya bile dedik...:) İnşallah kısa zamanda Drop'u, decki Major tekrar stoklarda olacak, olmalı...
Kesinlikle olmalı, çelişikten cıkmasa bile drop u satın alıp evde yatıracagım altına deck yok :(

Kesinlikle olmalı, çelişikten cıkmasa bile drop u satın alıp evde yatıracagım altına deck yok :(
Olmalı tabi piyasada, 3 harfli sonu S ile biten bi garip şeyler piyasada gezerken gözlerin olması gerektiği gibi atomizer görmesi gerek.

Geri