MGK
Community
Ben de Pico ya yedek aldım .bana pico yetiyo.
Ben de Pico ya yedek aldım .bana pico yetiyo.
Bitek picom olsun bana bişey olmaz...bana pico yetiyo.
Yatık Portföy kullanıyordum, Dikey potföy e geçince, atolarla birlikte Pico dan uzun mod lar kullanabiliyorum.Bitek picom olsun bana bişey olmaz...
quartet latakya takasYatık Portföy kullanıyordum, Dikey potföy e geçince, atolarla birlikte Pico dan uzun mod lar kullanabiliyorum.
Hele bendekiler bir bitsin , seviyoruz diye içimiz dışımız Quartet oldu zaten , 18mg yi Rda ile kulağımızdan çıkana kadar basıyoruz.quartet latakya takas
Jac Vapour değil mi hocam bu ? Silver renklisine takıldım ama almak ne mümkünFace den aldım ama sonuncusuna yetiştim.
EK : İlgili arkadaş aslında forumumuzun da bir üyesi ama kendisi belirtme gereğini duymadığı için benimde telaffuz etmem uygun düşmez diye düşünüyorum.
Doğrudur hocam, Jac Vapour series b dna 75w sandstorm.Jac Vapour değil mi hocam bu ? Silver renklisine takıldım ama almak ne mümkün
Kesinlikle olmalı, çelişikten cıkmasa bile drop u satın alıp evde yatıracagım altına deck yokValla beyler, bayanlar ben gerekeni yaptım, @Pineapple zaten Mahmut Uslu tarzı demeciyle gereken feyki attı UziMods o Major üretilmeli dedik, başının etini yedik...Hatta bizim dayılarımız hep mafya bile dedik... İnşallah kısa zamanda Drop'u, decki Major tekrar stoklarda olacak, olmalı...
Valla beyler, bayanlar ben gerekeni yaptım, @Pineapple zaten Mahmut Uslu tarzı demeciyle gereken feyki attı UziMods o Major üretilmeli dedik, başının etini yedik...Hatta bizim dayılarımız hep mafya bile dedik... İnşallah kısa zamanda Drop'u, decki Major tekrar stoklarda olacak, olmalı...
Olmalı tabi piyasada, 3 harfli sonu S ile biten bi garip şeyler piyasada gezerken gözlerin olması gerektiği gibi atomizer görmesi gerek.Kesinlikle olmalı, çelişikten cıkmasa bile drop u satın alıp evde yatıracagım altına deck yok
He ya sabah 6:45'de gözüm açıldı, sanki 12 saattir uyuyormuşcasına bir uykuya doymuşluk ?@NekadarNicokadarThroatHit üstad hayırdır uyku mu tutmadı erkencisin bugün
Bunlar arada olur böyle Ama alışmamak lazım tabi, sonuçta her gün bu gözler 6:30'da açılmaz ?valla şaşırttın beni
hatta sadece beni değil bu sefer herkesi ? ?
Ben ona dargınım ?@Uzi Mods üstad ne derse 5 derse 5 de kalkıp açıcaz