comandante
Council
AHahaha bu ayak üstü oluyor direk uzanmadan ??Tam yazacaktım satış sonrası nereye uzanıyoruz diye mizahmış
Normal chimneye oranla daha ılık bir buharı var. Dili rahatsız edecek derecede bir sıcaklık değil,gayet dengeli ayarlanmış.Hocam ikinize de bir sorum olacak drop kit normal majör'den daha mı sıcak buhar veriyor benim için önemli olan kıstas sıcak buhar,
eğer vakit ayarıp cevaplarsanız çok memnun olurum.
Bunu kaç defa söyledim bilmiyorum ama majorumuz yohhhh
Bacanon iç kısmında terleme oldu mu hiç? Orada likit birikir gibi geldi bana
Gelecek buluşmamızda vereyim kullan ne kadar istersen. Senden mi esirgeyeceğim ?Benim de yok :/ bir ara bir abimizden ödünç alarak kullanmıştım. Hiçbir zaman olmadı yani
Baya bi parlakmış yaw Drop can ?
Çok yakışıklı çokkkkk ?Baya bi parlakmış yaw Drop can ?
Geçmeli sistem bana zor gelmişti. Üstten yada alttan dolum farketmeyecek şekilde camı bir türlü ayıramıyodum çok sıkıydı. Bir de JFC driptiple döndürmek bazen işkence oluyodu yalan yok. Bazen döner bazen dönmezdi. Ama yinede tütünlü likitlerde aroması çok iyi boğaz vurumu 6mg likiti 9mg gibi hissetirmesini beğenmiştim. Acemiliğime geldi sarımı kolaydı ama likit dolumdan sonra basınç kaynaklı akıtma yapıyordu. Akıtmasını çözeydim satmazdım. Pamuklamadan kaynaklıdır kesin ama dediğim gibi acemiliğime denk geldi. Kısmet yeni seriye diyelim ayrıca üretici üreticem diyorsa ikinci elde gereksiz fiyatları vermemekte fayda var. Drop kit de çok şık olmuş
Sanki bu hafta bir şey olmasa bile bir şey olacak yani bence oldu ama bilemiyorum.@NekadarNicokadarThroatHit üstad hadi kalk bu hafta sanki tükkanda çok iş var ? ?
Sanki bu hafta bir şey olmasa bile bir şey olacak yani bence oldu ama bilemiyorum.
yani olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu.AMA İSPATLAYAMIYORUM.ne oldu ne zaman kim benim niye haberim yok
iki gün yokum herşey oldu mu o ara ? ?