• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmeli sistem bana zor gelmişti. Üstten yada alttan dolum farketmeyecek şekilde camı bir türlü ayıramıyodum çok sıkıydı. Bir de JFC driptiple döndürmek bazen işkence oluyodu yalan yok. Bazen döner bazen dönmezdi. Ama yinede tütünlü likitlerde aroması çok iyi boğaz vurumu 6mg likiti 9mg gibi hissetirmesini beğenmiştim. Acemiliğime geldi sarımı kolaydı ama likit dolumdan sonra basınç kaynaklı akıtma yapıyordu. Akıtmasını çözeydim satmazdım. Pamuklamadan kaynaklıdır kesin ama dediğim gibi acemiliğime denk geldi. Kısmet yeni seriye diyelim :) ayrıca üretici üreticem diyorsa ikinci elde gereksiz fiyatları vermemekte fayda var. Drop kit de çok şık olmuş :)

Geçmeli sistem bana zor gelmişti. Üstten yada alttan dolum farketmeyecek şekilde camı bir türlü ayıramıyodum çok sıkıydı. Bir de JFC driptiple döndürmek bazen işkence oluyodu yalan yok. Bazen döner bazen dönmezdi. Ama yinede tütünlü likitlerde aroması çok iyi boğaz vurumu 6mg likiti 9mg gibi hissetirmesini beğenmiştim. Acemiliğime geldi sarımı kolaydı ama likit dolumdan sonra basınç kaynaklı akıtma yapıyordu. Akıtmasını çözeydim satmazdım. Pamuklamadan kaynaklıdır kesin ama dediğim gibi acemiliğime denk geldi. Kısmet yeni seriye diyelim :) ayrıca üretici üreticem diyorsa ikinci elde gereksiz fiyatları vermemekte fayda var. Drop kit de çok şık olmuş :)

hocam, likiti dolurduktan sonra topcapi sadece akmasını engelleyecek kadar, oring cama temas edecek kadar takıyorsunuz, sonra baş aşağı çeviriyosunuz. sonra tersken jfc ve afc açıp hala tersken topcapi bastırıp kapatıyosunuz ve düz çeviriyosunuz. pamuklama iyiyse 1 damla bile akıtmıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heh, 2 günden sonra klavyemi elime aldım. Yukarıda ki fotoğraflara bakarak gördüğüm takriben şudur,

Aroma eski haline göre nispeten daha tatlı gelecektir. Tatlıdan kastım önceki baca bence tütünde daha iyiydi ama bu drop kiti ile tütünü daha yumuşak verebilir. Pastahane tarzı ürünlerde daha iyi sonuçlar alınabilir kanısındayım. Bacanın içindeki o guncuk girintide buhardan ötürü terleme kaynaklı likit birikmesi yapabilir, pamuklama yaparken yahut likit değiştirirken dikkat edilmesi gerekir, bir süre sonra zift gibi simsiyah olur temizlenmezse. Bu kit bana çok kısa gelmedi, baca boyu neredeyse aynı, boy farkı sadece üst kısımda. Normali daha kalın, etli, drop kit ise nispeten daha ince daha doğrusu zarif duruyor. Ayrıca en sevmediğim şey bacayı sıktığımız yivler. ha o yivler de gıcır gıcır ses etmiyorsa on numara beş yıldız duruyor :)

Geri