• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu 200/400 civarı fiyatlandırma da bir gariplik olduğunu düşünüyorum.
İki kutu arasında ki fark sadece Majör ve Drop kitin Ultem chimneyleri ve Majör ultem Topcap. Bu 3 parça 200₺ mi?
Ayrıca son satılan Majör 1.1 140₺ Drop kit 110₺ idi. Yani 250₺
200/400₺ civarı rakamlarimiz,
285₺/415₺ gibi olması daha olasılıkla sanki...
(Gözümü kutulu versiyona diktigim belli olmadı değil mi?)
:)
Fakat kutulu olanlardan alacak olan bizler, sizi rahat bırakmayız @Uzi Mods Üstadım.
4 chimneye 1 adet deck gerçekten çok az.oluyor.
Bize son bir parti daha deck yapmak zorunda kalabilirsiniz Üstadım...
Merhaba fiyat konusunda sihirlibuhartv ye özel bir fiyat olacağını belirtilmişti hesaplama doğru onda hem fikiriz bu hesaplamayla satılacaksa sayfaya özel bir fiyata satılıcak sözü havada kalıyor gibi.
Alacak Olanlar Yani Bizler Hala Bazı Sorularımıza Cevap Alamadık @Uzimod ' an Net Bir Şeklide .
Klasik Major 1.1 Beklerken Şuan Pakete Drop Kit Eklendi Misal Sadece Major 1.1 Alma Fikri Varken Kafamda Mecburen Set Şeklindemi Alıcaz?
Elinde Drop Kiti Olan Bir Kişi 1. Paketi Aldığında 2.Drop Kit Neye Yarıyacak ? Neden Böyle Paket Şeklinde Şatışa Sunuluyor Anlamıyorum .

Üretici istediği paketlemeyi yapar. Uygun gören alır yoksa zaten kalmaz bu setlerde. Yine bekleriz başka baharları :) ben 2. Seti istiyorum 100 ü 1i bilmem :D

Merhaba fiyat konusunda sihirlibuhartv ye özel bir fiyat olacağını belirtilmişti hesaplama doğru onda hem fikiriz bu hesaplamayla satılacaksa sayfaya özel bir fiyata satılıcak sözü havada kalıyor gibi.
Alacak Olanlar Yani Bizler Hala Bazı Sorularımıza Cevap Alamadık @Uzimod ' an Net Bir Şeklide .
Klasik Major 1.1 Beklerken Şuan Pakete Drop Kit Eklendi Misal Sadece Major 1.1 Alma Fikri Varken Kafamda Mecburen Set Şeklindemi Alıcaz?
Elinde Drop Kiti Olan Bir Kişi 1. Paketi Aldığında 2.Drop Kit Neye Yarıyacak ? Neden Böyle Paket Şeklinde Şatışa Sunuluyor Anlamıyorum .
Önceki mesajlarda drop kit alanlara sadece deck'li olarak satışa cıkacak demişti yakında daha net acıklama gelir müsait oldugunda kendisinden

15 Kasım diyelim çıkışı. Bi geri sayım yapalım.

Kaldı 18
e26dd00ed4f6eb4c7e85d4d78cc3336c.jpg

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Major v1 MTL RTA
Ürün kozmetik olarak 8/10 dur. Yedek orjinal driptipi ve üzerindeki ulteme ilave 3 yedek tank ile gönderilecektir.
Fiyat: 170 TL cokmu genclik bu fiyat

Major v1 MTL RTA
Ürün kozmetik olarak 8/10 dur. Yedek orjinal driptipi ve üzerindeki ulteme ilave 3 yedek tank ile gönderilecektir.
Fiyat: 170 TL cokmu genclik bu fiyat
bu saatten sonra çok. 18 gün sonra kutulu ve drop kitli major 200tl olacak. ikinci elleri 150tlnin altına düşecek. eski vers. 170e satmak için geç kalınmıştır gibi geliyor. ama alan olur belki de

bu saatten sonra çok. 18 gün sonra kutulu ve drop kitli major 200tl olacak. ikinci elleri 150tlnin altına düşecek. eski vers. 170e satmak için geç kalınmıştır gibi geliyor. ama alan olur belki de

Bir arkadas satisa koymusta yenisini almak daha mantikli

Geri