Gitti 600₺ gibi yaniHerkes dökülüyo madem, bildiğim kadarıyla 1.kutu seçenekli 2.kutu tam dolu 2 metal 2 ultem baca şeklinde, fiyatta 200 / 400 aralığı gibi olacakmış diyollaa
İki kutuyu da alırsak öyle galibaGitti 600₺ gibi yani
Hocam peki paket içerikleri fiyatlar ile ilgili bi bilgi verseniz artık biz de ona göre kendimizi ayarlasak?Ekli dosyayı görüntüle 18183
Standart Kutular için haber bekliyordum iyi haber vermek icin ama malesef böyle bi durum oluştu. 1 ay önce sipariş verilmişti
yav bu esnaflar bizi bitirdi be. ben kutusuzda okeyim. kutu sonradan gelsin [emoji1787] içerik hakkında bilgi ya da foto var mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 18183
Standart Kutular için haber bekliyordum iyi haber vermek icin ama malesef böyle bi durum oluştu. 1 ay önce sipariş verilmişti
Yaşanan aksaklıklardan dolayı geçmiş olsun. Size bişey olmasın yeter.Ekli dosyayı görüntüle 18183
Hocam peki paket içerikleri fiyatlar ile ilgili bi bilgi verseniz artık biz de ona göre kendimizi ayarlasak?
Major 1.1 ve drop kit 1. Kutu içerigi ( 200 bandinda)
2. Tahta kutu Major 1.1 ve Drop kit ve Ultemleri olucak ikisininde Araliklı tel sarım aparatı (400 bandında)
Sadece drop kiti olanlara deck satışı olacak mı peki hocam ? Hazır yakalamışken sizi sorayım dedimMajor 1.1 ve drop kit 1. Kutu içerigi ( 200 bandinda)
2. Tahta kutu Major 1.1 ve Drop kit ve Ultemleri olucak ikisininde Araliklı tel sarım aparatı (400 bandında)