• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods hocam, elimde ss drop kit var, halen ışıl ışıl duruyor bir kenarda. 1 nolu paketi alacak olsam fazladan bir tane ss drop daha olacak. Bence yalnızca majör 1.1 alma seçeneğiniz de olsun. (Ya da ss drop kit yerine "ultem" klasik veya drop chimney'lerden herhangi birisi konulsun)
Selamlar.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın her zaman aklımda burası aklinıza başka birşey gelmesin hastaliktan cıktım Bursa Eskişehir işlerim vardı onları hallettim süpriz yapip ilk hafta piyasaya girmek icin herseyi rayina sokmustum ama kutucunun golünü yedik herkesden özür dilerim
Beni biliyon, kalkar geliriz paketlemeye. Fiyatları da çok beğendim, maşallahın var.
O 400 liralık seti alma niyetim vardı en başından biliyorsun ama ne yazık ki alamayacağım. Belki bir tane 1.1 deck alırım drop kiti önceden aldığım için. Hakkını helal et söz verdim tutamadım gibi oldu.

Ayrıca zannımca Kasım 3. Yada son hafta girersin piyasaya giib geldi bana.

Bu 200/400 civarı fiyatlandırma da bir gariplik olduğunu düşünüyorum.
İki kutu arasında ki fark sadece Majör ve Drop kitin Ultem chimneyleri ve Majör ultem Topcap. Bu 3 parça 200₺ mi?
Ayrıca son satılan Majör 1.1 140₺ Drop kit 110₺ idi. Yani 250₺
200/400₺ civarı rakamlarimiz,
285₺/415₺ gibi olması daha olasılıkla sanki...
(Gözümü kutulu versiyona diktigim belli olmadı değil mi?)
:)
Fakat kutulu olanlardan alacak olan bizler, sizi rahat bırakmayız @Uzi Mods Üstadım.
4 chimneye 1 adet deck gerçekten çok az.oluyor.
Bize son bir parti daha deck yapmak zorunda kalabilirsiniz Üstadım...

Geri