Karagezgin
Council
Anlam veremiyorum bazen.. Umarım Türkiye 'yede bir şekilde açarlar. Yada sebebine bir açıklama yaparlar.
hayırlı olur inşallah engin kardeşim buradaki kardeşleimizide unutmazsınız diye düşünüyorum ellerinize bilginize sağlıkArkadaşlar ilk parti için 280 adet olarak yurtdışına bireysel satışı başlatıldı. Şu an 2. Parti üretimi için planlama yapıyoruz. Pandemi ve üretim döneminde yaşanan aksaklıklardan ötürü ilk parti ürünler üretimi desteklemek için sadece yurtdışına sunuldu.
Malum şu an için yeni üretim için gerekli likiditeyi sağlamak adına bu şekilde bir yol izlememiz gerekti.
2.parti maliyeti ne olur kaç adete imkan yeter şu an içinde bulunduğumuz piyasa koşullarına gereği birşey söylemek imkansız.
İlerleyen zamanlarda daha fazla bilgi ve durum güncellemesi paylaşıyor olacağız.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şaka yapmıştım sadece...Mod için ayırdığım paraları çatır çatır yedim. Pico ile devam..Ekli dosyayı görüntüle 54327
Arkadaşlar ilk parti için 280 adet olarak yurtdışına bireysel satışı başlatıldı. Şu an 2. Parti üretimi için planlama yapıyoruz. Pandemi ve üretim döneminde yaşanan aksaklıklardan ötürü ilk parti ürünler üretimi desteklemek için sadece yurtdışına sunuldu.
Malum şu an için yeni üretim için gerekli likiditeyi sağlamak adına bu şekilde bir yol izlememiz gerekti.
2.parti maliyeti ne olur kaç adete imkan yeter şu an içinde bulunduğumuz piyasa koşullarına gereği birşey söylemek imkansız.
İlerleyen zamanlarda daha fazla bilgi ve durum güncellemesi paylaşıyor olacağız.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genelde ilk önce yurticine stok verirdiniz , kararınızı ne değiştirdi acaba merak ettim, doların sıcak yüzümü ????
Noktasına virgülüne kadar katılıyorum tüm yazdıklarınıza...Zaten böyleydi, değişen bişey göremedim ben üstadım. Sadece dolar değil ki mevzu, Satışı yasak bir ürünü burada satma riski de söz konusu. Ben de Engin yahut Oktay beyler gibi düşünüyorum açıkçası. Üretici perspektifinden bakınca Türkiye'de satmaya değmez. Buna rağmen satan fazlasıyla kendi milletini düşünerek kârından oluyordur ve her tür riski alıyordur.
2. parti TR denilmişse bu da büyük iştir diyeyim size. Tamamen yasal olsaydı o zaman hesap sorardık, haklı da olurduk. Yoksa 170€'dan almak isteyen buradan alır derlerdi heralde, 179€ Avrupa'da da 179€, burada da 179€.
Mevzu para değil yani. Maaliyetine göre kârı da eklenince 129€ Spica Pro sitesinde. şuanki kurdan 2000 küsur ₺ yapıyor, burada satılsa çok demeyecek miyiz bu fiyata? Kârsız satacak mecburen laf işitmemek için hatta belki de zararına bir miktar.
Üstüne bizim tüketicimizin üslupsuzu, kendini beğenmişi çok, para verip ürün aldı diye yerden yere vuracak, canı bir şeye sıkılınca polise gitmekle tehdit edecek... Bunları uydurmuyorum, Sirius Mods TR satışı kapalı olabilir, Fakirs'in açık ama, modörleri de SBTV'de üye, arzu ederseniz özelden yazın kendilerine, size anlatırlar TR'de yerli esigara mamülü satmanın zorluklarını. Ben yerlerinde olsam satmazdım tamamen, iyi ki satıyorlar, minnettarım, o ayrı mevzu.
Ha bu arada Quasar 75 almak gibi bir niyetim yok, estetiğini beğenmedim, ilk elimize ulaşan görselden beri fikrim değişmedi. Sirius yahut Fakirs fanı da değilim, Illusia sevdiğimiz doğrudur ama kişilerden ve firmalardan bağımsız fikrimi yazdım.
Zaten böyleydi, değişen bişey göremedim ben üstadım. Sadece dolar değil ki mevzu, Satışı yasak bir ürünü burada satma riski de söz konusu. Ben de Engin yahut Oktay beyler gibi düşünüyorum açıkçası. Üretici perspektifinden bakınca Türkiye'de satmaya değmez. Buna rağmen satan fazlasıyla kendi milletini düşünerek kârından oluyordur ve her tür riski alıyordur.
2. parti TR denilmişse bu da büyük iştir diyeyim size. Tamamen yasal olsaydı o zaman hesap sorardık, haklı da olurduk. Yoksa 170€'dan almak isteyen buradan alır derlerdi heralde, 179€ Avrupa'da da 179€, burada da 179€.
Mevzu para değil yani. Maaliyetine göre kârı da eklenince 129€ Spica Pro sitesinde. şuanki kurdan 2000 küsur ₺ yapıyor, burada satılsa çok demeyecek miyiz bu fiyata? Kârsız satacak mecburen laf işitmemek için hatta belki de zararına bir miktar.
Üstüne bizim tüketicimizin üslupsuzu, kendini beğenmişi çok, para verip ürün aldı diye yerden yere vuracak, canı bir şeye sıkılınca polise gitmekle tehdit edecek... Bunları uydurmuyorum, Sirius Mods TR satışı kapalı olabilir, Fakirs'in açık ama, modörleri de SBTV'de üye, arzu ederseniz özelden yazın kendilerine, size anlatırlar TR'de yerli esigara mamülü satmanın zorluklarını. Ben yerlerinde olsam satmazdım tamamen, iyi ki satıyorlar, minnettarım, o ayrı mevzu.
Ha bu arada Quasar 75 almak gibi bir niyetim yok, estetiğini beğenmedim, ilk elimize ulaşan görselden beri fikrim değişmedi. Sirius yahut Fakirs fanı da değilim, Illusia sevdiğimiz doğrudur ama kişilerden ve firmalardan bağımsız fikrimi yazdım.
Ancak bu sekilde anlatilabilirdi. Hersey para degil. Paradan daha çok zarar ettirecek etkenler var.Zaten böyleydi, değişen bişey göremedim ben üstadım. Sadece dolar değil ki mevzu, Satışı yasak bir ürünü burada satma riski de söz konusu. Ben de Engin yahut Oktay beyler gibi düşünüyorum açıkçası. Üretici perspektifinden bakınca Türkiye'de satmaya değmez. Buna rağmen satan fazlasıyla kendi milletini düşünerek kârından oluyordur ve her tür riski alıyordur.
Seyretmeden eklemiştim videoyu. Tepkilere şaşırınca seyredeyim dedim. Evet, maalesef üzücü bir başlangıç olmuş. ????Pek iyi bir başlangıç olmadı