Anton
Council
Tasarımı ve genel sadeliği çok çok beğendim. Alüminyum kasa olması hafif olacağını, anodize kaplama kısa vadede boya sorunu yaşamayacağımızı gösteriyor. Siyah renk direkt benim olayım zaten. Cidden çok şık. SS renk atomizer ve siyah mod kombinini görsel olarak SS renk ato ve SS renk mod kombininden çok daha fazla beğeniyor ve şık buluyorum.
Bu tarz pil kapaklarına biraz mesafeliyim sadece ama olsun.
DNA75'ın parekende fiyatı 50$ olmuş kemiksiz. Mod'un fiyat etiketi de bizleri biraz üzebilir / sarsabilir bu nedenle. Nasıl alacağız ya da alabilecek miyiz bakalım?
Bir de tabi gönül isterdi ki çip DNA75C olsun. Ama bu fiyatı daha da artırırdı malum. Bir de ben kişisel olarak artık 2x700 mod'lara yöneldiğimden 2x700 destekli bir mod olmasını da çok isterdim ama artan boyut nedeniyle bu hala hoş görülmüyor, anlayabiliyorum.
Bu tarz pil kapaklarına biraz mesafeliyim sadece ama olsun.
DNA75'ın parekende fiyatı 50$ olmuş kemiksiz. Mod'un fiyat etiketi de bizleri biraz üzebilir / sarsabilir bu nedenle. Nasıl alacağız ya da alabilecek miyiz bakalım?
Bir de tabi gönül isterdi ki çip DNA75C olsun. Ama bu fiyatı daha da artırırdı malum. Bir de ben kişisel olarak artık 2x700 mod'lara yöneldiğimden 2x700 destekli bir mod olmasını da çok isterdim ama artan boyut nedeniyle bu hala hoş görülmüyor, anlayabiliyorum.