Aman hocam Sirius iyidir falan deme, ne olur ne olmaz ????????????Kasımdan beri ha bugün ha yarın bekliyoruz. @engin hocam yine sirius a yakışır bir iş çıkarır eminim. Sirius iyidir, mestkafe güvenilir Anlayan anladı
Aman hocam Sirius iyidir falan deme, ne olur ne olmaz ????????????
Zaten olayı okuyunca ne oluyor dedim kendi kendime, uzun zamandır gördüğüm en alakasız ban sebebiydi, yanlış anlaşılmış olmanız imkansız, zaten yanlış anlaşılabilecek bir durumda değil, sizin söylediğiniz aslında kurallara uygun ol ayan birşeyde değil.Hocam yan mahallede herşey olabilir evet Aslında yönetimi ile bugüne kadar hiçbir sorunum olmamıştır, birçok insanın desteklemediği birçok uygulamasını da desteklemişimdir. İllegal bir pazar var ve rant çok fazla. Biraz müdahaleci olmak anlaşılabilir ve bence olmalıdır da. Ama tedarikçileri olan Sirius Mod un tek yetkili satıcısı Mestkafe güvenilir dediğim için ban yemem trajikomik bir durum. Kaldı ki banlayan yönetici beni çok çok iyi tanır. Orası için üzücü, benim oraya ihtiyacım yok, oranın eski üyelere ihtiyacı var.
Zaten olayı okuyunca ne oluyor dedim kendi kendime, uzun zamandır gördüğüm en alakasız ban sebebiydi, yanlış anlaşılmış olmanız imkansız, zaten yanlış anlaşılabilecek bir durumda değil, sizin söylediğiniz aslında kurallara uygun ol ayan birşeyde değil.
Sonuç olarak kimse anlamadı hocam neden banlandığınızı, siz üzmeyin canınızı sizin değil karşı tarafın hatası.????????
Ahh ninca ahhHocam böyle şeylere üzülseydik hayat hiç kolay olmazdı 45 yaşına gelmiş, kariyeri ve saygın bir mesleği olan bir insanım. Ki birçoğumuz da öyleyiz. Hiçbirimizin bu tavırlara tahammül etmesi beklenemez. O şahıs beni bir hafta banladı, ben orayı müebbet banlıyorum
SS renginide istiyoruz.
Ss rengi öm lutfen.Şu anda üretim aşamasında arkadaşlar,2 ay içinde sevindirici haberler vereceğiz inşallah.
Beklemeye devam ediyoruz sevindirici haberleri.Şu anda üretim aşamasında arkadaşlar,2 ay içinde sevindirici haberler vereceğiz inşallah.
Şu anda üretim aşamasında arkadaşlar,2 ay içinde sevindirici haberler vereceğiz inşallah.
2 Ay oldu sanırım üstadım ???? ???? Spica Pro'larımı bir Sirius modunun üstünde şöyle tam bir setup olarak görebilecek miyim acaba bir gün? ????