az kaldı levom 3 bilemedin 28 aya geri gelmiş olurum fazla doyurma karnını [emoji2957]
Yok yav ne doyurması açım aç herkes yancı olmuş burdaaz kaldı levom 3 bilemedin 28 aya geri gelmiş olurum fazla doyurma karnını
Yok yok boşver aynı dilden konuşmuyoz senle gazimKuyumyucu dukkani acan kadin misali mi?
Yoksa kuyumcu karisi misali mi?
Yok yok boşver aynı dilden konuşmuyoz senle gazim [emoji23]
escocan evlendi bebesi olacak. girmiyor fazla foruma. keş te uzun zamandır yok ortalıkta.Ben baya uzak kaldım kusura bakmayın arada aklım a geliyor bir Escobar Hamza vardı keş vardı nerde onlar bilen varmı
Ben kendimle bile ayni dili konusamiyorum [emoji23] degil mi @comandante
ortine yaslanSen bana isim ver adres ver hedef göster yanlıyacak o zaman sen le aynı dilden konuşuruz
O alemin kralı selamlar adam adam ya teşekkürler bilgi içinescocan evlendi bebesi olacak. girmiyor fazla foruma. keş te uzun zamandır yok ortalıkta.
Bulsan yaslıcam aman yaslanxam da adam orta da yok sihirbaz kendini kaybetmişortine yaslan
Hım bir telefon görüşmesi yapmam gerekiyor o zamanbenden duymuş olma ama ortin farbikatöre yasladı arkasını. sırtı sağlam
@Koba Abi formda kayıp çok insanlar kayıp beni forma muhtar yap gerekirse aday olurum malum seçimlerde yakın. Forum muhtarı olursam herkesin kaydı kuydu bende olur ve ulaşmam kolay olur arar forma sokarım bende formumu korurum
Dip not:
Forum muhtarı olmak istemem in yancılığımla çıkar amaçlı kullanacağım külliyen yalan rakip adayların iftiraları olabilir
yok şimdi tüm kayıpları bu şekilde yüklemek yanlış olur. pandemi dönemi uzaklaşan da çok. ben kayıt olduğumda az kişi yazıyorduValla o kadar çok beceriksizlik yaptık ki, herkes haklı, muhtarlık feda olsun sana
Yok yaw yanlış anlaşılmayayım laf çarptırmadım gırgırın a yazdım kırıp döktüm ise affolaValla o kadar çok beceriksizlik yaptık ki, herkes haklı, muhtarlık feda olsun sana