GaziHazar
Admin
Gazi yettim geliyorum yoldayım [emoji23][emoji23][emoji23]
İki cay yancilara da oralet getir gelirken [emoji23][emoji23]
Gazi yettim geliyorum yoldayım [emoji23][emoji23][emoji23]
O iş bendeydi de yolda onlara yanladım gazi kusuru ma bakma can çıkar huy çıkmazmışİki cay yancilara da oralet getir gelirken [emoji23][emoji23]
O iş bendeydi de yolda onlara yanladım gazi kusuru ma bakma can çıkar huy çıkmazmış[emoji23]
Abim o benden sonra çıktı sende biliyorsun benim profil fotoğraf güzel be abi yandan nasıl götürüyorum boğuyorumm profil fotoma baktıkça hala gülüyorum
Abim o benden sonra çıktı sende biliyorsun benim profil fotoğraf güzel be abi yandan nasıl götürüyorum boğuyorumm profil fotoma baktıkça hala gülüyorum
Haklısın abi neyse kendimize züğürt tesellisi yapalım biz gönüllerin yancısı olduk en azından biraz güldürfük ağlatmadık dolandırmadık yaw ne diyorum ben bildiğin malmışımtaklitler aslını yaşatır da, sen bu işten bi yanlayamadın o kötü beee levom
3-5 bi çorba parası götürseydin a.sunaldan iyi olacaktı
ben bildiğin malmışım
Dur abim işteyim şimdi mesai başladı benim Mono gelmiş en sevdiğimhele şükrü anladın
birkaç damla likit katrana karmış pamuk ve inşaattan asirdiğım telle ve sorulan hatırla yaşıyorumO monocım nasılsın ne var ne çok
levo yemez bu senaryoyu. benden demesibirkaç damla likit katrana karmış pamuk ve inşaattan asirdiğım telle ve sorulan hatırla yaşıyorum
Seni sormalı sende ne kadar var
Ya monocım bilyorsun ben parklarda yatıyorum komşular bakıyor bana durumum kötü yani boğazımdan yıllardır likit geçmedibirkaç damla likit katrana karmış pamuk ve inşaattan asirdiğım telle ve sorulan hatırla yaşıyorum
Seni sormalı sende ne kadar var