Goygoy Sihirli Goygoycular - 2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orada, burada gerdan kıranlar, iş buraya gelince nedense mesafeliler, doğru adres burası mı, tabii ki burası, biliyor hepsi. Ama yok, burada at koşturamazsın. Burada acemi avına çıkamazsın. Burada üç kuruş bilgin ve geçmişinle artistlik yapamazsın. Ha buraya sen mesafeli durursan, burası gerekeni yapar. :ninja: Bilgiyide sunar, ürünüde sunar!

Orada, burada gerdan kıranlar, iş buraya gelince nedense mesafeliler, doğru adres burası mı, tabii ki burası, biliyor hepsi. Ama yok, burada at koşturamazsın. Burada acemi avına çıkamazsın. Burada üç kuruş bilgin ve geçmişinle artistlik yapamazsın. Ha buraya sen mesafeli durursan, burası gerekeni yapar. :ninja: Bilgiyide sunar, ürünüde sunar!
Ben kişisel sebeplerden uzaktım formdan ama gördüğüm kadarıyla baya canın sıkılmış senin aslında bir buluşma ayarlansa konuşsak dertleşsek güzel olur @comandante değilmi

Teknoloji gelişti, algılar genişledi, bilgiler daha kolay ulaşılabilir hale geldi. En basiti birsürü youtube videosu var yabancı da olsa bir fikir edinebiliyor insanlar. Açıkcası artık kimsenin gereksiz tripli tavırları ve geçmişleri kimsenin umrunda değil. Elbette daha önce bazı kişiler fedakarlık yaparak bazı şeylere öncülük etmiş olabilirler ama onlar da yine tevazulu davrandıkları için bilenler sevgiden saygı gösteriyorlar zaten. Olduğundan fazla görünmeye çalışanların çabaları boşa çıkacaktır. Bu forum ilk kurulduğunda daha doğrusu ilk keşfettiğimde sevinmiştim farklı kişiler farklı görüşlü insanların yorumlarıyla karşılaşacağım için. Daha güzel günler görmek ümidiyle, emeğinize sağlık Sihirli Buhar ekibi ⛓️❤️

Geri