YANCI
Council
Bak şimdi bu kadar içten istekli çağırman beni bi tedirgin etmedi değil ????dabılwaytçaklıtmokka da ısmarlarım lennn. sen gel yine![]()
Bak şimdi bu kadar içten istekli çağırman beni bi tedirgin etmedi değil ????dabılwaytçaklıtmokka da ısmarlarım lennn. sen gel yine![]()
Orti soft toplanın deplasmana gidiyoz????
Gazi murcix yobb mono döner baçaklarını ayarlayın ne kadar kalabalık okadar iyi[emoji1787]
Gazi murcix yobb mono döner baçaklarını ayarlayın ne kadar kalabalık okadar iyi????
Latife abi ısınma turları diyelimyaww tamam çift kaşarlı kavurmalı söylicez dedik. döner pıçağı ne öle ???? taramalıyı çıkartırma bana
iyi geceler levom. bi da böyle yapma sakın. iyi bak kendineGeç oldu sizi daha çok meşgul etmeyin artık bolbol görüşürüz herkese hayırlı geceler ????
Sağol abim yok yok yapmam????sende iyi bak kendineiyi geceler levom. bi da böyle yapma sakın. iyi bak kendine![]()
Büyük geçmiş olsun yaww neler olmuş böyle ???? deme öyle yolcu falan ???? ha illa gideceksen de bileti ortadan alma... Şanına yaraşır yandan al cam kenarı ????manzaraya karşı hadi levom sen ????????????Yok tedirgin olma mono sağlık sorunlarım oldu önce bağırsaklar da sıkıntı sonra mide problemi ardından Vertigo en son da covid oldum anlayacağın mono yancı yolcu????????????
ateşlidemisin hala ????Günaydınlar efenim hayırlı cumalar
ateşlidemisin hala ????
yakın zamanda dönmeyi düşünüyorum abiateşlidemisin hala ????
Hala ateşli içen mi var yav demode oldu artık çakmak tutun vs ????
Valla gecen ,peaky blinders izliyorum. Adam oyle bir cekiyor ki, insanin icesi geliyor ama sonra koku aklima geliyor, hemen boss reservime sariliyorum![]()
Sağolasın çok yaşa kahkaha attırdın????????Büyük geçmiş olsun yaww neler olmuş böyle ???? deme öyle yolcu falan ???? ha illa gideceksen de bileti ortadan alma... Şanına yaraşır yandan al cam kenarı ????manzaraya karşı hadi levom sen ????????????
Tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine