comandante
Council
ist trafiği sağolsun sabah çıktım şimdi girebildim eve @Vape Mania
Abi göremeyince merak ettim 30 saniye sonra bildirim geldi, iyi insan etiketinin (@) üzerine gelirmis ????ist trafiği sağolsun sabah çıktım şimdi girebildim eve
Abi göremeyince merak ettim 30 saniye sonra bildirim geldi, iyi insan etiketinin (@) üzerine gelirmis ????
@iPehlivan nasil oldun
@murcix , @GaziHazar bekleniyorsunuz [emoji16]
Vaaay bensiz ????@murcix , @GaziHazar bekleniyorsunuz ????
Aleyküm selam hoşgeldin nerelerdesin sen özlettin dicem ama çok tedirgin oluyorum bunu derken ????????????Herkese selamlar @comandante bey abicim bende sizinle tanışmak istiyorum ????????????
Yok tedirgin olma mono sağlık sorunlarım oldu önce bağırsaklar da sıkıntı sonra mide problemi ardından Vertigo en son da covid oldum anlayacağın mono yancı yolcu????????????Aleyküm selam hoşgeldin nerelerdesin sen özlettin dicem ama çok tedirgin oluyorum bunu derken ????????????
Sağolasın daha iyiyim şimdi işbaşı yaptım covid bayağı ağır geçti bende ama tam toparlanamadım çok cabuk yoruluyorum halsizlik hali sürüyorGeçmiş olsun, şimdi nasılsın?
Çok sağol eyvallah ilgin alakan için teşekkür ederimYaşadığın süreç üzerine gelmesi çok kötü olmuş. Umarım çabucak iyi hisseder ve normale dönersin ????