YANCI
Council
Yok yaw az kalsın o bana yanlıcaktı????Yanlayacağin yere dikkat et yaw, Kara elbiseli elinde orak olan dayılardan uzak dur aman ????
İyi bak kendine
Yok yaw az kalsın o bana yanlıcaktı????Yanlayacağin yere dikkat et yaw, Kara elbiseli elinde orak olan dayılardan uzak dur aman ????
İyi bak kendine
Komutan zehri verir onada????İhtiyarı ispikle yine denk gelirse ????
kulaklarında bi çınlama varmı.Komutan zehri verir onada????
Hiç gitmiyor ki çınlama kafam hep güzel Vertigo ilaçlarındankulaklarında bi çınlama varmı.
Hiç gitmiyor ki çınlama kafam hep güzel Vertigo ilaçlarından
Geçmiş olsun orti, bizlik bi durum var mıYok tedirgin olma mono sağlık sorunlarım oldu önce bağırsaklar da sıkıntı sonra mide problemi ardından Vertigo en son da covid oldum anlayacağın mono yancı yolcu????????????
Yok tedirgin olma mono sağlık sorunlarım oldu önce bağırsaklar da sıkıntı sonra mide problemi ardından Vertigo en son da covid oldum anlayacağın mono yancı yolcu[emoji23][emoji23][emoji23]
yinede 2 yıl iyi korudun kendini. kızmakta haklıyım amaYok valla komutanım haklısın nedersen ama hiç kızma bana çok çebelleştim canımla hastaneye yatıcaktım gözüm yemedi dedim ki ölen hep hastanede evde ölen yok 5 gün 39 ateş bazen 40 gördüm yatmadım hastaneye 6 gün düzelmeye başladım
Sen kıyamazsın bana????????????geçmiş olsun levom. bi haber verir insan.
susuyom hadi. daha fazla irrendice etmiyim seni
bi haftalık tayınını kestim
kolonoskopide yapmışlardır şimdi sanaSen kıyamazsın bana????????????
Sağol ortim şimdilik iyiyim ama kocattı ve orti beniGeçmiş olsun orti, bizlik bi durum var mı
Sağolasın eyvallah Gazi teşekkürler.Geçmiş olsun üstat
Haklısın haklı e nezaman tanışıyoruz bi özür diliyelim????????????yinede 2 yıl iyi korudun kendini. kızmakta haklıyım ama
En sevdiğim????????????kolonoskopide yapmışlardır şimdi sana
gel gel bi cift kaşarlı kavurmalıyı hakkettinHaklısın haklı e nezaman tanışıyoruz bi özür diliyelim????????????
Hiç değişmemişsin abim iyi yürekli güzel insan bide içeçek yanına güzel olmazmı abim hani genede sen bilirsin????gel gel bi cift kaşarlı kavurmalıyı hakkettin
dabılwaytçaklıtmokka da ısmarlarım lennn. sen gel yineHiç değişmemişsin abim iyi yürekli güzel insan bide içeçek yanına güzel olmazmı abim hani genede sen bilirsin????