Epek
Community
yürekmi yidin, muayyen zamanınmı geldi
çözemedim
Adam adam, ne olacak, helalllll, alkışş
yürekmi yidin, muayyen zamanınmı geldi
çözemedim
Bakalım… Dilekçeyi verdik, adayları sunduk —beklemedeyiz. ???? Şimdiden kolay gelsin sizlere! ????
Bakalım… Dilekçeyi verdik, adayları sunduk —beklemedeyiz. ???? Şimdiden kolay gelsin sizlere! ????
@GaziHazar tek basina yapar bu isi. bakin artik Fev bile sarabiliyor, sorunsuz kullaniyor. gecen yaptigi sarim cicek gibiydi
forumu da bir guzel duzenler, temizler paklar. ha sonra giris yaparken elinizi yikayin, ayakkabilari cikarin falan diyebilir ????
kaçın kurasıyız biz olummm, yimedikAgam bende gaza geldim, @murcix eydi lafim, sanadami çarpti yoksa, hiç öyle bir niyetimde yoktu ama, tüh aksilik olmuş ????
sen okşanı seviyodun dimi ????
Dönüşüm muhteşem oldu dimi ????Allah Allah, çözümlemeye gellllll, tespite gellll, ne güzelde tanımlamalar yapılmış. Yav sen bunca zamandır nerelerdeydin ????
En azından bizim tarafimiz duruşumuz belli, gidip, içeri sizmaya çalişmiyoruz bak era pro siparis ettik, birilerine uyup, gelmedi, kismet degilmis, sihirli bir değnek bana gelmesini engelledi, ne işin var dedi elin yarasa çorbasini yiyenle. Sen git Almanlarla devam et dedi ????
E ) hiçbiri bilemedin zoyyynkyürekmi yidin, muayyen zamanınmı geldi
çözemedim
sen okşanı seviyodun dimi ????
Yeaani işte dostum olmayanla havada ne biliyim işte ????????????ciftlik yapiminda hepsi kurdan oldu diye hatirliyorum
ne zaman döndün vah canımmm geçmiş olsun. kişisel tercih diyelim ????Dönüşüm muhteşem oldu dimi ????
emekli etmiştim depoya. geri çıkardım kaç yıllık dost kürdan olurmu beyaaaciftlik yapiminda hepsi kurdan oldu diye hatirliyorum
ne zaman döndün vah canımmm geçmiş olsun. kişisel tercih diyelim ????
ne zaman döndün vah canımmm geçmiş olsun. kişisel tercih diyelim ????
Hatirlamiyo hatirlamiyociftlik yapiminda hepsi kurdan oldu diye hatirliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 61114
Cem Yılmaz'ın bir repligiyle vereyim cevabımı malum ilerleyen yaşlarda sıkça görülen şeyler oluyor @Epek te baktım bunları hatırlayıp bir araya getirip sana yazamamis ben yazayım iş başa düştü senin anlayacağın
Tehlikeyi cereyanı vukuu
Emanetlerin mabaddan duhulü
Gibi senin ki yine salliyon elektrikli muhabbetine ammaa
Konumuz mevzuya dönmek işte foto da ispatı ????????????
Sen eskiye hevesliysen biz tutmayalim istediğin yerden
dön sen
bende 80 tane vardı lennn. sizi kandırdım haberiniz yok ????????????Hatirlamiyo hatirlamiyo
Hadi bı sürpriz yapalım usa menşeli yeni hediye edelim sevinsin ????????????????