comandante
Council
Hoşgeldin abi ????Selamlar sevgiler sunarım, Sağlıklı günleriniz olsun.
Yeni düştüm buralara.????????
Selamlar kardeşim. ❤Hoşgeldin abi ????
Hoşgeldin abiSelamlar sevgiler sunarım, Sağlıklı günleriniz olsun.
Teşekkür ederim. ❤Hoşgeldin abi
Selamlar sevgiler sunarım, Sağlıklı günleriniz olsun.
kendi verimi paylaştım yaww
sen onu beni mesacında yazarken düşüneceğdin ilk
agam gelir vurur küsküyü diye hiç mi aklına gelmedi
destekliyom ben seni, yaparsin sen moderatorluk
gelcem ben, gayfuncu olcam merak etme ????
iceri siziyorum gomtan ????️????
Action varmış ???? @Epek ????????????
Ya sen ne takiliyon bunlara bir zamanlarHoşgelmişiniz, sefalar getirmişsiniz
Diger konuyu çok mundar ettik, goy goy yapiyoruz madem, buradan devam edek. Yoksa @Koba mesajlari tek tek taşıtacak
Agam ne bilem, oradan buraya taşiyacağini, vay babam ben nerelere düşmüşem vayy vayyy
Düşmam sarmış 4 bir yanimizi
Yav heç sorma, ama bizde ki bu Kayfun gücü oldukça bozamazlar bizi
Ya sen ne takiliyon bunlara bir zamanlar
@comandante der ki : bizim koleksiyonla işimiz yok,maksat amaç hasıl olsun kâfi...
Şimdi bak : kanguru çiftliğinde bakıcılık yapıyor ???? yeni yavruları da sağa sola yolluyor...her yolladigini bu büyücek daha ????lu desek ne demesek ne ????????????????
Amaç zati sınırları aşmış ????????
@murcix in ondan aşağı kalır yanı var mı ?yok tabi ????????????????
@GaziHazar desen hamam tası gümüşten ????
????????????????
Bosveeeeeer ????
yürekmi yidin, muayyen zamanınmı geldiYa sen ne takiliyon bunlara bir zamanlar
@comandante der ki : bizim koleksiyonla işimiz yok,maksat amaç hasıl olsun kâfi...
Şimdi bak : kanguru çiftliğinde bakıcılık yapıyor ???? yeni yavruları da sağa sola yolluyor...her yolladigini bu büyücek daha ????lu desek ne demesek ne ????????????????
Amaç zati sınırları aşmış ????????
@murcix in ondan aşağı kalır yanı var mı ?yok tabi ????????????????
@GaziHazar desen hamam tası gümüşten ????
????????????????
Bosveeeeeer ????
hadi monoDON dellendi. sana ne oliii zayfuncuAllah Allah, çözümlemeye gellllll, tespite gellll, ne güzelde tanımlamalar yapılmış. Yav sen bunca zamandır nerelerdeydin ????
En azından bizim tarafimiz duruşumuz belli, gidip, içeri sizmaya çalişmiyoruz bak era pro siparis ettik, birilerine uyup, gelmedi, kismet degilmis, sihirli bir değnek bana gelmesini engelledi, ne işin var dedi elin yarasa çorbasini yiyenle. Sen git Almanlarla devam et dedi ????
Yurek degildir o daha guvvatli bir seylerdir ????????????yürekmi yidin, muayyen zamanınmı geldi
çözemedim
Bundan sonra buraya tasiyacam, Allah korusun, Koba gelip tum goy goy mesajlarini taşı filan der diye çok korktum. @Kanthal yakiyordu valla bizi