Goygoy Sihirli Goygoycular - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar sevgiler sunarım, Sağlıklı günleriniz olsun.
Yeni düştüm buralara.????????

Hoşgelmişiniz, sefalar getirmişsiniz :)

kendi verimi paylaştım yaww :ROFLMAO:
sen onu beni mesacında yazarken düşüneceğdin ilk
agam gelir vurur küsküyü diye hiç mi aklına gelmedi :devilish:

Diger konuyu çok mundar ettik, goy goy yapiyoruz madem, buradan devam edek. Yoksa @Koba mesajlari tek tek taşıtacak :D

Agam ne bilem, oradan buraya taşiyacağini, vay babam ben nerelere düşmüşem vayy vayyy :D

destekliyom ben seni, yaparsin sen moderatorluk :love:

gelcem ben, gayfuncu olcam merak etme ????

iceri siziyorum gomtan ????️‍♂️????

Düşmam sarmış 4 bir yanimizi :D

Action varmış ???? @Epek ????????????

Yav heç sorma, ama bizde ki bu Kayfun gücü oldukça bozamazlar bizi :D

Hoşgelmişiniz, sefalar getirmişsiniz :)

Diger konuyu çok mundar ettik, goy goy yapiyoruz madem, buradan devam edek. Yoksa @Koba mesajlari tek tek taşıtacak :D

Agam ne bilem, oradan buraya taşiyacağini, vay babam ben nerelere düşmüşem vayy vayyy :D

Düşmam sarmış 4 bir yanimizi :D

Yav heç sorma, ama bizde ki bu Kayfun gücü oldukça bozamazlar bizi :D
Ya sen ne takiliyon bunlara bir zamanlar
@comandante der ki : bizim koleksiyonla işimiz yok,maksat amaç hasıl olsun kâfi...
Şimdi bak : kanguru çiftliğinde bakıcılık yapıyor ???? yeni yavruları da sağa sola yolluyor...her yolladigini bu büyücek daha ????lu desek ne demesek ne ????????????????
Amaç zati sınırları aşmış ????‍????

@murcix in ondan aşağı kalır yanı var mı ?yok tabi ????????????????
@GaziHazar desen hamam tası gümüşten ????
????????????????
Bosveeeeeer ????

@comandante der ki : bizim koleksiyonla işimiz yok,maksat amaç hasıl olsun kâfi...
Şimdi bak : kanguru çiftliğinde bakıcılık yapıyor ???? yeni yavruları da sağa sola yolluyor...her yolladigini bu büyücek daha ????lu desek ne demesek ne ????????????????

????????????????
Bosveeeeeer ????

Allah Allah, çözümlemeye gellllll, tespite gellll, ne güzelde tanımlamalar yapılmış. Yav sen bunca zamandır nerelerdeydin ???? :p

En azından bizim tarafimiz duruşumuz belli, gidip, içeri sizmaya çalişmiyoruz :D bak era pro siparis ettik, birilerine uyup, gelmedi, kismet degilmis, sihirli bir değnek bana gelmesini engelledi, ne işin var dedi elin yarasa çorbasini yiyenle. Sen git Almanlarla devam et dedi :D ????

????????????????
Bosveeeeeer ????
yürekmi yidin, muayyen zamanınmı geldi
çözemedim :cool:

Allah Allah, çözümlemeye gellllll, tespite gellll, ne güzelde tanımlamalar yapılmış. Yav sen bunca zamandır nerelerdeydin ???? :p

En azından bizim tarafimiz duruşumuz belli, gidip, içeri sizmaya çalişmiyoruz :D bak era pro siparis ettik, birilerine uyup, gelmedi, kismet degilmis, sihirli bir değnek bana gelmesini engelledi, ne işin var dedi elin yarasa çorbasini yiyenle. Sen git Almanlarla devam et dedi :D ????
hadi monoDON dellendi. sana ne oliii zayfuncu :devilish:

Bundan sonra buraya tasiyacam, Allah korusun, Koba gelip tum goy goy mesajlarini taşı filan der diye çok korktum. @
Kanthal
Kanthal yakiyordu valla bizi :D

Bakalım… Dilekçeyi verdik, adayları sunduk —beklemedeyiz. ???? Şimdiden kolay gelsin sizlere! ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri