Hacı Muro bak ne dicem az önce ben mi yanniş gördümMuhtarlık seçimi değil lo ????
Baksana adam imla kurallarına bile uymaya başladı. Ne kadan gözzel ❤
yok o kem gözlere kalkan olsun diye ????Hacı Muro bak ne dicem az önce ben mi yanniş gördüm
Hazarin Nazarı
Kaplamış her yanı
????????????????
Yauww sen harbi kasinion ???????? ben odak kayması yapayım diom ehtiyara ille de benana ille de benana....Valla hemde ne muhteşem, ben böle olduğunu bileydim, daha önceden gazlardim az bir söylenemeyen her kelime çat çat dökülüyor ???? ????
Nesif nesif, o ne cidir yav, G li bisimi yoksa, şifreli konuşuon anlamayak diye
De sen de, ben çekirdekleri aldim elime, çıtır çıtır ????
İşlevi işlevi, ben @MoNoT10 dan tarafım
yaww senin aklına "ben agamın elini öpmeye gidicem. yakaladığında ben neder" diyedemi gelmiyo.Düsmanimin ďüşmani gibi bişi işte
Yauww sen harbi kasinion ???????? ben odak kayması yapayım diom ehtiyara ille de benana ille de benana....
@murcix bekliyo bak ahanda anında tüm tikkatler üzerine donuverü benden demesi ????
Tmm ben köşeme çekilem biraz, bakim çok sivamadan nasil toplarim, deneyim azcıkYauww sen harbi kasinion ???????? ben odak kayması yapayım diom ehtiyara ille de benana ille de benana....
@murcix bekliyo bak ahanda anında tüm tikkatler üzerine donuverü benden demesi ????
yaww senin aklına "ben agamın elini öpmeye gidicem. yakaladığında ben neder" diyedemi gelmiyo.
beni zora okuyon
sevsemmi yoğsam gelişine bırakıp öpsemmi karar veremiyom bi türlü
hadi kendine acımıyonda o gül gibim orcik zayfunlarınada mı acımıyon yiğennnnnn
bak küsküyü yiyip yuvasına çekilenden ders al bari
????
sefertası olarak geri dönmede ???? ????????????sefirin olmaya ????
İç ses : Cevap yazmicam, yok yazmicam, yazma yazmasefertası olarak geri dönmede ???? ????????????
Abi ellema ellema bilmiyo ki bizim bidon oldu varil,elinde sürahiyle anca su döker gidene habarı yok ????????????yaww senin aklına "ben agamın elini öpmeye gidicem. yakaladığında ben neder" diyedemi gelmiyo.
beni zora okuyon
sevsemmi yoğsam gelişine bırakıp öpsemmi karar veremiyom bi türlü
hadi kendine acımıyonda o gül gibim orcik zayfunlarınada mı acımıyon yiğennnnnn
bak küsküyü yiyip yuvasına çekilenden ders al bari
????
Geçişler çok sert daha yumusatman lazım surahiden çabuk dökülür ????????????????Tmm ben köşeme çekilem biraz, bakim çok sivamadan nasil toplarim, deneyim azcık
Yav yok agam tamamen yanlış anliyorsun, ben başkalarıni imâ ettim yoksam agama laf yok, ben agami seviyorum, şu işlerimi yola koyam, elini öpmeye minörümle, ion S im ile geleceğim icazetini almaya, sefirin olmaya ????
Geçişler çok sert daha yumusatman lazım surahiden çabuk dökülür ????????????????
Günaydın üstat arada Semih Şentürk gibi girip golü atıp gidiyorum ????????günaydın cemaat.iyi kaynatmışsınız
Bı dene dış minnak var ona dikkat et sen buradakileri beslio beslio ????????????????Çok hızlı olmak lazim, iç minnaklar ne oldugunu anlamamali, bir anda pim çek , bomba at, kaç, sonra opucuk at , bitti gitti
çoğunluklada kendi kalene atıp kaçıyon ????Günaydın üstat arada Semih Şentürk gibi girip golü atıp gidiyorum ????????
Senin gibi bir maestronun getir götürünü yapıyoruz işte bı o kale bı bu kale ????????çoğunluklada kendi kalene atıp kaçıyon ????