Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Koba selam
calismalar devam ediyor sanirim.

Elektronik sigara cihazlari bolumu cok guzel olmus, *** sorulan sorular bolumu de fevkalade. Elinize saglik

Nereden alabilirim (ADV) bolumu kurgu asamasinda sanirim. (ADV tavsiye mi, Alldayvape mi :) )
Bu bolume;
Baslik olarak belki! Alisverisini paylas denilebilir
alt konular icin;
•En son ne aldin
•En son ne sattin
•En son ne siparis ettin (bu bolum onemli bence, cunku malum gumruk sorunlari nedeniyle bircok arkadas madur oluyor. Motivasyon olur dusuncesindeyim)
•Nereden alabilirim.
•Firsatlar/Kampanyalar

bir tavsiyem de uye ilanlari hakkinda olacak.
Ederi nedir guzel bir konu oldu fakat son donemde gordum ki bazi urunler icin forumca bilgimiz yok ve cevap veren de yok. Belki de karismak istenmiyor.
Benim onerim satis konusunun kendisinin referans olmasi.
yani uye satislari bolumundeki aliyorum ve satiyorum bolumlerinde biten ilanlar silinmesin ve "biten alisverisler" ismi altinda arsivlensin.
Ayrica "su fiyata, su arkadasa satilmistir" ibaresi zorunlu hale getirilebilir. Gerektigi zaman fiyat icin cok iyi referans olur.

konu hakkinda fikir destegi icin uyelerden yardim alinabilir. belki de buradan.

kolay gelsin

Fev icin hic koku sikayeti duymamistim. bobine yakin hic bir yerde oring yok ki :unsure:
dun farkli ve yogun bir isim vardi hic ugrayamadim buraya....
Ancak yanit verebiliyorum
Meseleye gelince ;temizlik ile alakali imiş...
Guzel bir temizlik sonrası yine ayni likit ile denedim tat gitmisti ???? süte de gerek kalmadi
Ancak tat konusunda epey hassas bi damagim olduğunu biliyorum
En ufak değişiklikleri bile algilayabiliyorum cogu zaman(her zaman böyle değil elbette)
İlk o tadi hissettigimde yanik yag yazmistim ama daha sonrasi bunun yagli metal tadi oldugunu düşündüm,nitekim likit ile beraber cok gerilerde bir metal tadiydi hissettiğim.
Temizlik sonrasi kanaatim ise bir sekilde likite karismis olma ihtimali oldu ilk temizlikten sonra....
Biraz aceleci davrandim ilk etapta????????????

@Koba selam
calismalar devam ediyor sanirim.

Elektronik sigara cihazlari bolumu cok guzel olmus, *** sorulan sorular bolumu de fevkalade. Elinize saglik

teşekkürler,

Nereden alabilirim (ADV) bolumu kurgu asamasinda sanirim. (ADV tavsiye mi, Alldayvape mi :) )

bu bölüm daha çok reklama yönelik. ancak ve tabii ki foruma değil, kullanıcıya da yönelik avantajlı kampanyalar olursa yayınlayacağız.

Bu bolume;
Baslik olarak belki! Alisverisini paylas denilebilir
alt konular icin;
•En son ne aldin
•En son ne sattin
•En son ne siparis ettin (bu bolum onemli bence, cunku malum gumruk sorunlari nedeniyle bircok arkadas madur oluyor. Motivasyon olur dusuncesindeyim)
•Nereden alabilirim.
•Firsatlar/Kampanyalar

not aldım.

bir tavsiyem de uye ilanlari hakkinda olacak.
Ederi nedir guzel bir konu oldu fakat son donemde gordum ki bazi urunler icin forumca bilgimiz yok ve cevap veren de yok. Belki de karismak istenmiyor.
Benim onerim satis konusunun kendisinin referans olmasi.
yani uye satislari bolumundeki aliyorum ve satiyorum bolumlerinde biten ilanlar silinmesin ve "biten alisverisler" ismi altinda arsivlensin.
Ayrica "su fiyata, su arkadasa satilmistir" ibaresi zorunlu hale getirilebilir. Gerektigi zaman fiyat icin cok iyi referans olur.

bu noktada bazı üyelerimiz çok hassas, konunun hemen kapatılmasını istiyorlar. ancak bu bölüm hakkında ciddi fikirlerimiz mevcut. bunun içinde özel tasarımlar vb. gerekli, ilk fırsatta renklendireceğiz, daha stabil, daha şeffaf hale getireceğiz.

konu hakkinda fikir destegi icin uyelerden yardim alinabilir. belki de buradan.

kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri