Lafı mı olur brom, en kötü ihtimal @Pineapple ın 17 lik tahtası vardı satılmadıysa ona çökeriz ????@Koba ya cevap hakkı doğuruyorsun ama sen brom ????
( not : yapar mıhakatten brom )
Lafı mı olur brom, en kötü ihtimal @Pineapple ın 17 lik tahtası vardı satılmadıysa ona çökeriz ????
Sonuçta gönülden kopmuş bi kere ????
Yancılık dersime çalışmıyım usta ???? ????vays çırak bu sefer yancıdan bile hızlı davrandın ???? ????
rbolt paylıt koptu geliyor
olum çok pis gaza geldim hediye mediye bişey çıkmazsa penzin döküp kendimi yakarım ???? ????
r
Brom bu yazılanları gören @M.A.C Mods madem adminler böyle güzel bişeye öncülük etmişler, benden de bu arkadaşlara iki mod dermii ????????????
Acele etme brom az daha kaynattıkmı susalım diye o tel pamuk gelir ????????brom ben alt tarafı biraz tel biraz pammık derdindeydim ne ara buralara geldik
Acele etme brom az daha kaynattıkmı susalım diye o tel pamuk gelir ????????
V9 @murcix de var ama dikkat et bide tokmak almış yeni, sakata gelmeyesin sonra ????????brom bide bende 3 piko var ama 4 tane ato var bana piko lazım 1 tane ama ben çift sayı sevmiyorum
yani 4 pikom olursa çift olacağı için olmaz 2 piko lazım
tabi bu seferde 5 pikom olur ama 4 atom olur pikomun birinin üstü boş kalır
ee olmuşken oda boş kalmasın diye bide bay ka v9 lazım bana brom
kimlerden isteyelim ???? ????
V9 @murcix de var ama dikkat et bide tokmak almış yeni, sakata gelmeyesin sonra ????????
V9 la tokmağı birbirine paralel coil yapsan boğaz vurumu dengelenir bence ????Tokaç çıktı afacan ???? bir miktarını v9a aktarma imkanı olsaydı ikisi de enfes olurdu????