Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten herkes icin kabus gibi bir donem yasiyoruz, farkli motivasyonlara ihtiyacimiz var. Elinden geleni yapacagini biliyoruz o nedenle saglik olsun der geceriz, canini sikma.

çok teşekkür ederim ama maalesef o emeği, o nezaketi en iyi ben biliyorum. tekrar tekrar özür diliyorum. ve arkadaşlarımızın aklında zerre bir kuşku vs kalacaksa çekilmeye dahi hazırım. çünkü kesinlikle nezaket gösteriyorsunuz, ancak inanılmaz bir hataydı. ????

çok teşekkür ederim ama maalesef o emeği, o nezaketi en iyi ben biliyorum. tekrar tekrar özür diliyorum. ve arkadaşlarımızın aklında zerre bir kuşku vs kalacaksa çekilmeye dahi hazırım. çünkü kesinlikle nezaket gösteriyorsunuz, ancak inanılmaz bir hataydı. ????
Yok ustat naptin ???? platformun yaraticisi sensin, hadi gec onu cok daha onemlisi emekcisi sensin. Cogumuzun en cok onemsedigi sey bu.
Kusku vs neden olsun, bizim emegimiz gittiyse senin de gitti. Forumun da cani acidi yani.
Ayrica evet nezaket gosteriyoruz ama bunun da sebebi sensin ve bunu hakediyorsun.

Saglik olsun yerine yenilerini koyariz hep birlikte. hem 2 tanesinin yedegini almistim sanki ;)

Birde likit bolumu gibi ayirsaniz daha iyi olacak sanki. Yeni cikti/inceleme cok oturmamis. Tamam bir urune hem yeni cikti, hem de inceleme basligi acilmasi tuhaf gorunebilir ama bir mantikla eski urunlerin onune inceleme icin ket vuruyor sanki.

Yok ustat naptin ???? platformun yaraticisi sensin, hadi gec onu cok daha onemlisi emekcisi sensin. Cogumuzun en cok onemsedigi sey bu.
Kusku vs neden olsun, bizim emegimiz gittiyse senin de gitti. Forumun da cani acidi yani.
Ayrica evet nezaket gosteriyoruz ama bunun da sebebi sensin ve bunu hakediyorsun.

Saglik olsun yerine yenilerini koyariz hep birlikte. hem 2 tanesinin yedegini almistim sanki ;)

Birde likit bolumu gibi ayirsaniz daha iyi olacak sanki. Yeni cikti/inceleme cok oturmamis. Tamam bir urune hem yeni cikti, hem de inceleme basligi acilmasi tuhaf gorunebilir ama bir mantikla eski urunlerin onune inceleme icin ket vuruyor sanki.

çok teşekkür ederim,o ayrım benimde tam içime sinmedi, bu gece hallederiz????

Ya bunu buraya yazdigima inanamiyorum ama :LOL::devilish:

Sayin goygoy ahalisi, konuyu kirlettigimiz icin ozur dileriz ????

@yobb en pahali icecek neyse dagit arkadaslara, @Koba nin deftere yazarsin :LOL:
Dert ettigin şeye bak asil burda böyle şeyleri konusmayacaksak nerde yazip çizeceğiz biz ????
Ozellikle buradan yazdım ki hesap sorar gibi degil muhabbet havasında gitsin konu ????

Hazir sizi birarada yakalamisken soruyu yabistiriyim ????

Benim fev de anlam veremedigim bir tat aliyorum alttan alttan oringlerden midir dlc den midir ?bi help bi ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri