Kanthal
Council
Buranın, SBTV’nin, ciddi anlamda en büyük farkı bu nokta bence: rahat ve özgür.burada farkli goruslerin bile hoşgörü ile baslik altinda bulundugu ve ardinca siralandigi kullanici deneyimleri bakimindan da degerliydi bence
Buranın, SBTV’nin, ciddi anlamda en büyük farkı bu nokta bence: rahat ve özgür.burada farkli goruslerin bile hoşgörü ile baslik altinda bulundugu ve ardinca siralandigi kullanici deneyimleri bakimindan da degerliydi bence
Estagfurullah üstat
İyi niyetinin farkındayım şahsen bunu tum samimiyetimle söylüyorum hemde ????
Umarım düzeltirsiniz ????
vallahi sabahtan beri ne yerdeyim ne gökte, o kadar canım acıdı ki, lütfen hakkınızı helal edin.
Hak ne kelime üstat helal hos olsun cani yürektenvallahi sabahtan beri ne yerdeyim ne gökte, o kadar canım acıdı ki, lütfen hakkınızı helal edin.
Zaten herkes icin kabus gibi bir donem yasiyoruz, farkli motivasyonlara ihtiyacimiz var. Elinden geleni yapacagini biliyoruz o nedenle saglik olsun der geceriz, canini sikma.
Yok ustat naptin ???? platformun yaraticisi sensin, hadi gec onu cok daha onemlisi emekcisi sensin. Cogumuzun en cok onemsedigi sey bu.çok teşekkür ederim ama maalesef o emeği, o nezaketi en iyi ben biliyorum. tekrar tekrar özür diliyorum. ve arkadaşlarımızın aklında zerre bir kuşku vs kalacaksa çekilmeye dahi hazırım. çünkü kesinlikle nezaket gösteriyorsunuz, ancak inanılmaz bir hataydı. ????
Yok ustat naptin ???? platformun yaraticisi sensin, hadi gec onu cok daha onemlisi emekcisi sensin. Cogumuzun en cok onemsedigi sey bu.
Kusku vs neden olsun, bizim emegimiz gittiyse senin de gitti. Forumun da cani acidi yani.
Ayrica evet nezaket gosteriyoruz ama bunun da sebebi sensin ve bunu hakediyorsun.
Saglik olsun yerine yenilerini koyariz hep birlikte. hem 2 tanesinin yedegini almistim sanki
Birde likit bolumu gibi ayirsaniz daha iyi olacak sanki. Yeni cikti/inceleme cok oturmamis. Tamam bir urune hem yeni cikti, hem de inceleme basligi acilmasi tuhaf gorunebilir ama bir mantikla eski urunlerin onune inceleme icin ket vuruyor sanki.
Dert ettigin şeye bak asil burda böyle şeyleri konusmayacaksak nerde yazip çizeceğiz biz ????
saka yapoiyom yaw, diger konularda sapma olunca yaziliyor ya, ona itafenDert ettigin şeye bak asil burda böyle şeyleri konusmayacaksak nerde yazip çizeceğiz biz ????
Ozellikle buradan yazdım ki hesap sorar gibi degil muhabbet havasında gitsin konu ????
Aman orda onu konuşma burda şunu napsin adam terk mi etsin mekani ????????????saka yapoiyom yaw, diger konularda sapma olunca yaziliyor ya, ona itafen
hem gercekten goygoy kesildi, start vermek icin de durteyim dedim
ayrica bu konu gercekten MUTFAK ????
Oringlerden olabilir, çıkarıp süte yatır bi geceHazir sizi birarada yakalamisken soruyu yabistiriyim ????
Benim fev de anlam veremedigim bir tat aliyorum alttan alttan oringlerden midir dlc den midir ?bi help bi ????
yeni urun mu ki?Hazir sizi birarada yakalamisken soruyu yabistiriyim ????
Benim fev de anlam veremedigim bir tat aliyorum alttan alttan oringlerden midir dlc den midir ?bi help bi ????
Genelde her zaman yaptigim şeyi yaptim aslinda tamamen parcalara ayirip deterjanli suda beklettim yarim saat sonra iyi bir durulama ne hikmetse kaldıOringlerden olabilir, çıkarıp süte yatır bi gece
Kakaolu yada çilekli süt kullanırsan daha anlamlı bir tad verebilir ????
Tekrar islemleri baştan alip dedigin gibi gece bırakayım abi paslasiriz sonra yine ????Süt iyidir iyi ????