Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Koba saygıdeğer üstadım ????
aciklama ile geçiştirilmiş bir mesele gozuyle bakmadigimi oncelikle belirtmek isterim ????
İnceleme basliklari eminim farkındasın ve bu isi bizden tecrübeli biri olarak onemine binaen değerli gördüğünü düşünüyorum
Ancak bunca emek harcanan zaman ve foruma yaptigi katkisi nedeniyle duygusal bir yani oldugunu da belirtmek isterim
Ezcumle en azindan bundan sonraki süreçte emniyetli şekilde bu başlıklar için ne yapmayı/konuyu nasil degerlendirdigini(zi) merak ta ediyorum ????

Bununla ilgili ayrıca baslik acmayi düşünmedim asamali bir yol olacagindan direk buraya yazayim istedim ????
Sevgiler üstat ????

Bazilari degil bence inceleme etiketlilerin tamami.
Yani milletin saatlerini verip emek harcadigi, bir baskasina yardimci olabilmek ve forumu zenginlestirmek icin urettikleri degerler yok olmus !

bankaya para yatirip " guncelleme yaptik, artik paraniz yok, ozur dileriz" demesi gibi :sneaky:
Epey emegin var üstat cok haklisin etiket yaptım bu sebeple bekleyelim bakalım elbet göreceklerdir ????

Sana birsey diyeyim.
Cok emin olmamakla beraber @Kanthal da esf uzerinde bunun gibi bir durum yasamisti ve sanirim kopma bu nedenle yasanmis ve bu guzel adami bu sayede tanimis olduk. Bunlar ciddi seyler cunku.
Etiketi gorup geldiğinde aslini yazar elbet
Guzel bir noktaya deginmissin ustat
Olayin ciddiyeti kisilerin tavriyla yada sessizlikleri ile orantili olmamali bence
Böyle olur ve akabinde herkes tarafindan bu tutum gerçekleşirse
Bir sure sonra forum sessiz sedasız bir mahalleden farksiz olur ????

Sana birsey diyeyim.
Cok emin olmamakla beraber @Kanthal da esf uzerinde bunun gibi bir durum yasamisti ve sanirim kopma bu nedenle yasanmis ve bu guzel adami bu sayede tanimis olduk. Bunlar ciddi seyler cunku.
Teşekkür ederim, ben de çok mutlu oldum burada tanışmaktan. ???? ESF’den esas ayrılma sebebim bir fotoğrafın başlığın ilk mesajına eklenmemesi denebilir. Bu normal demiştim, fakat farklı başlıklarda bu talebin yerine getirildiğini görünce moralim bozuldu ve “yok artık” diyerek defteri kapattım. Bana ait bir fotoğraf da değildi. ????‍♂️ İki defa başlık moderasyonu ve başlık temizleme talebi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Birinde Yoda yapıcı yaklaşmıştı, ötekisinde ise (farklı birinden) cevap alamamıştım. Bunlar da normal aslında, üzülmemiştim. Fotoğraf olayı ile noktaladım kısaca.

Öm’den sonra bakıp farkettim durumu, şimdi bi’ de bu başlıktan okudum biraz daha müsait olunca.???? @murcix @MoNoT10 üzüldüm şimdi. Sputnik, Ares, Era, vs., derken günceli yakaladık podyumda demiştim kendi kendime.????‍♂️ Özet bu, ????

milletin saatlerini verip emek harcadigi, bir baskasina yardimci olabilmek ve forumu zenginlestirmek icin urettikleri degerler yok olmus !

Suçlu da Koba’s Bounty.????

Sirf 3 konu olsa iyi, ben gecmis inceleme konularinin hic birini goremedim. onlarca insanin emegi yani giden.
yeni cikti/inceleme konulari birlestirilmis ve sanirim o arada tum inceleme etiketli konular gitmis. Zaten oncesinde de inceleme etiketli konularin yeri yoktu ki, arasan bulamiyordun "hizli bakis"a dusmediyse. Bir ara kullanici kulupleri de ayni pozisyondaydi ama tedavi edildi o kisim.

İsin en ilginc kısmı kullanicilarin kullandigi platformlar belli tamda bu noktada bizim (yani tum inceleme yapan arkadaslarin) burada olusturdugu veriler bu bahsini ettigim platformlarda derli toplu halde yok ne yazik ki
Zaten inceleme islerini de birakti herkes dogru duzgun bilgiye ulasmak zor
Olan bilgi de farkli farkli yerlerde urunun isminin anilmasina binaen kaleme alınmış bir iki kelamdan baskasi olamiyor
Bu şekilde derlenmis olmasiyla sbtv farki meydana geliyordu
Hatta burada farkli goruslerin bile hoşgörü ile baslik altinda bulundugu ve ardinca siralandigi kullanici deneyimleri bakimindan da degerliydi bence
Eminim @Koba gördüğü vakit birseyler yazacaktir şüphem yok
Başka ne diyebilirim bilmiyorum ama tepkisel olarak negatif etki de olmaktansa meseleyi canlı tutup uzerinde degerlendirilmesi dusunulmesi gerekliliği olan bir konu bence

@Koba saygıdeğer üstadım ????
aciklama ile geçiştirilmiş bir mesele gozuyle bakmadigimi oncelikle belirtmek isterim ????
İnceleme basliklari eminim farkındasın ve bu isi bizden tecrübeli biri olarak onemine binaen değerli gördüğünü düşünüyorum
Ancak bunca emek harcanan zaman ve foruma yaptigi katkisi nedeniyle duygusal bir yani oldugunu da belirtmek isterim
Ezcumle en azindan bundan sonraki süreçte emniyetli şekilde bu başlıklar için ne yapmayı/konuyu nasil degerlendirdigini(zi) merak ta ediyorum ????

Bununla ilgili ayrıca baslik acmayi düşünmedim asamali bir yol olacagindan direk buraya yazayim istedim ????
Sevgiler üstat ????

bu konuda tek suçlu benim. dün bazı başlık düzenlemelerini yaparken ana forumdaki bazı konular, inceleme, genel görüş yorum gibi, silindi. gerçek manada çok büyük üzüntü içerisindeyim, mağdur olan herkesten bizzat özür diliyorum.

bu konuda tek suçlu benim. dün bazı başlık düzenlemelerini yaparken ana forumdaki bazı konular, inceleme, genel görüş yorum gibi, silindi. gerçek manada çok büyük üzüntü içerisindeyim, mağdur olan herkesten bizzat özür diliyorum.
Estagfurullah üstat
İyi niyetinin farkındayım şahsen bunu tum samimiyetimle söylüyorum hemde ????
Umarım düzeltirsiniz ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri