HMA
Community
ama o benim demeah beeeee kardeşim başka biri yazsaydı bu yorumu
iyi etmese bile adam eder en azından diyip çakardım gölü de sana kıyamadım şimdi![]()
duvar muvar idare et artık bi süre ????????

ama o benim demeah beeeee kardeşim başka biri yazsaydı bu yorumu
iyi etmese bile adam eder en azından diyip çakardım gölü de sana kıyamadım şimdi![]()
duvar muvar idare et artık bi süre ????????
yav siz var ya hiç değişmeyin hep böyle kalın emibu arada o başka biri de kendini biliyooo![]()
![]()
![]()
ama o benim demeyine sen öyle şeyler
abilerin hası seviliyorsun
sınır tanımıyon yine. kaşınıyon sabah sabahbu arada o başka biri de kendini biliyooo![]()
![]()
![]()
sınır tanımıyon yine. kaşınıyon sabah sabah![]()
gelcen göstericen.
git başkasına söle sen bunları bebemmyok be ya yapmam ben öle şey
gayet mülayim mülayim takılıyom ben ya![]()
![]()
senin aklın niye tersten çalışıyo yavrumbunu bi açıklar mısın hava da kalmasın ihtiyar yanlış anlaşılma olmasın sonra![]()
![]()
git başkasına söle sen bunları bebemmben yemiyom artıkın
![]()
senin aklın niye tersten çalışıyo yavrumtürkçe öretmenin zayıfmış anlaşılan
abi vallaha bak fırsat buldukça yazıyorum kaçıyorum@HMA öyle uzaktan seviyom meviyom laf olum. gelcen göstericen. özletiyon kendini![]()
o plan hiç değişmedi de şu illet bi izin vermedi ***. bittiği zaman gelicem zaten.abi vallaha bak fırsat buldukça yazıyorum kaçıyorumbiliyon benim durumları bağ bahçe
sende gelcektin bir türlü gelemedin bu taraflara
şu pandemidir mandemidir bir bitmedi gitti başımızından ... Rabbim hayırlısı ile şu belayı bi alsın başımızdan da görüşelim inşallah
![]()
o plan hiç değişmedi de şu illet bi izin vermedi ***. bittiği zaman gelicem zaten.
senden de ötede bi bebe var. onun hesabını da görücem zaten![]()
bahtına maun sandıktan ne çıkarsa artıkınçay borçlarını mı getiricen yoksam![]()
bahtına maun sandıktan ne çıkarsa artıkın![]()
![]()
ama hanyayı konyayı iyi öğrenicen. coğrafyanı düzelticeğim kesin ???? ???? ????
gol atmıycamm ????abim burnumda da küçük bir eğrilik var 0,1 mm kadar onu halledersin dimi ???? ????