Cemetery
Council
Bi fotoğrafını koy ne yapabileceğimize karar verelimabim burnumda da küçük bir eğrilik var 0,1 mm kadar onu halledersin dimi ???? ????
Bi fotoğrafını koy ne yapabileceğimize karar verelimabim burnumda da küçük bir eğrilik var 0,1 mm kadar onu halledersin dimi ???? ????
geceleri uyumamak istiyon herhalde görmesen iyi olur benceBi fotoğrafını koy ne yapabileceğimize karar verelim
Bi fotoğrafını koy ne yapabileceğimize karar verelim
bişey olmaz gözlerine siyah bant çekerimreklam etmeye gerek yok şimdi ayıp olmasın
hem bazı ismi lazım değil insanlar alıp fotoyu montaj ile yanlış yerlerde kullanabilir ???? ????
geceleri uyumamak istiyon herhalde görmesen iyi olur bence
Aga isim gücüm var benim sizin gibi emekli tayfasinda olmam icin ekonominin çarklarını döndüren bir unsur olarak devamkeeee ????????????
kalkanımı gördün yani ???? ???? ???? ????bu dünya seni kaldırıyor hey yavrum hey ben neyim ki ihtiyar tontik yanaklım ???? ????
faiz lobisi kan emmeye devam diyo ???? ????Aga isim gücüm var benim sizin gibi emekli tayfasinda olmam icin ekonominin çarklarını döndüren bir unsur olarak devamkeeee ????????????
bişey olmaz gözlerine siyah bant çekerim
Aga isim gücüm var benim sizin gibi emekli tayfasinda olmam icin ekonominin çarklarını döndüren bir unsur olarak devamkeeee ????????????
Zeki adamlara bayılıyorum yaaauuuwwfaiz lobisi kan emmeye devam diyo ???? ????
kalkanımı gördün yani ???? ???? ???? ????
hem emekli hem albay lütfen burası çokamelli pardon çok önemli.bu kötü bişey mi dedi emekli falan
ha pardon ihtiyara diyon sen okeyto müdür devam devam
elleşme kaşınmaya devam etsin. maun sandıktaki büyüyohem emekli hem albay lütfen burası çokamelli pardon çok önemli.
neyse ben kaçar. iş çok bugün. sağlıcakla kalın dostlar ✌
Bu cümleye komtan istikamet verebilir sana başkannoldu ya kumda oynamaya mı gidiyon
yoksa yenge terliğimi fırlattı kafana gene ???? ????
Bu cümleye komtan istikamet verebilir sana başkan
erkek değilmisiniz hepiniz aynısınızgurup olayını yanlış anlayan çıkmaz umarım ???? ????