Karagezgin
Council
Hiç bir zaman gruba karşı olmadım . Ne kadar kalabalık o kadar muhabbet!Bende mi gelsem üç silahşörler olarak çılgıncana parti yaparız ????
Hiç bir zaman gruba karşı olmadım . Ne kadar kalabalık o kadar muhabbet!Bende mi gelsem üç silahşörler olarak çılgıncana parti yaparız ????
gurup olayını yanlış anlayan çıkmaz umarım ???? ????Hiç bir zaman gruba karşı olmadım . Ne kadar kalabalık o kadar muhabbet!
@comandante böyle alıntı yaparsak fesatlaşma çıkar.Hiç bir zaman gruba karşı olmadım .
o boyuta geçmeden engelliyim dedim@comandante böyle alıntı yaparsak fesatlaşma çıkar.
Merhaba,
konu başlıkları ile girelim
Penodat V2 çıkmış ben şimdi farkettim yada yeni çıktı....
Forumda kategori diye bir şey kalmamış @Koba ne oldu buraya azizim. Eskiden dutluktu buralar...
Günün özel haberi Komutana
"Bir Gece Ansızın Gelebilirim"
öncelikle vadetmeye değil icraata geldik
yeni bir uygulama
yeni bir tarz ve
yeni bir başlangıç
pek yakında
inan buraya ayıracak vaktim olmuyor abi o kadar dolu geçiriyorum ki karantinayı . ama hep aklımda boş kaldıkça direk giriyorum yazıyorum daha ne yapayım . telefon numaram var arada arayın yasende sataşıcan bana dimi gece gece : madem 9-10 gündür evdesin niye gelmedin buralara desem peki gelsen düzeltirdik piskolojini
abi bunlar beni iyi edermi bilmiyorumda karantinada karantinada düz duvara tırmandırırsın beni şükür allaha bir şey çıkmadı sadece önlem alıyoruz@HMA kardeşimmmmmm çok geçmiş olsun
yaz veriyorum reçeteyi
1. sabahları beta glucan
2 akşam saat 5-6 gibi esila kına kına bitkisel karışımlı macun 1 kaşık
3 gece yatarken 1000 lik c vitamini
bi süre bunlara devam et yada bekle 1 hafta sonra hala buralardaysam ve kolum bacağımdan bişeyler çıkmazsa haber veririm o zaman sende kullan ???? ???? ????
inan buraya ayıracak vaktim olmuyor abi o kadar dolu geçiriyorum ki karantinayı . ama hep aklımda boş kaldıkça direk giriyorum yazıyorum daha ne yapayım . telefon numaram var arada arayın ya
Geçmiş olsun ama psikolojiyi de sağlam tut kardeşim. ☺
sen yeterki çaldır ben ararım seni abimçaldırıp kapatırım kontür yok
abi bunlar beni iyi edermi bilmiyorumda karantinada karantinada düz duvara tırmandırırsın beni şükür allaha bir şey çıkmadı sadece önlem alıyoruz