turuncu dimi rengin. biliyoz yaaBu arada Florida george washington ilkokulunda oyumuzu kullandık bakalım rengimiz belli olsun ????
Bu arada Florida george washington ilkokulunda oyumuzu kullandık bakalım rengimiz belli olsun ????
Guantanamo sıcaktır şimdiBidon reis oyları çalıyormuş diye bir söylenti geldi teksas ta bir ilkokulda nöbet bekliyoruz.
abi okadar da turuncu sevmiyoruz.Guantanamo sıcaktır şimdi
turkuaz yap rengini o zamanabi okadar da turuncu sevmiyoruz.
Birlikte daha güçlüyüz ! büyük oyunu bozmaya geliyoruz. Rengimiz şuan yok duruma göre bir renk belirlenecektir.turkuaz yap rengini o zaman
yanar dönerim diyon aman tikkat et yaban ellerde pavyona düşmeBirlikte daha güçlüyüz ! büyük oyunu bozmaya geliyoruz. Rengimiz şuan yok duruma göre bir renk belirlenecektir.
Ben demedim abi, sen diyorsun!yanar dönerim diyon aman tikkat et yaban ellerde pavyona düşme
ben içmiyom onun karbonatlısını. sen gel bura@yobb reis ver oradan komtan'a turuncu bir çay demli olsun.
Karbonatın faydaları saymakla bitmez o ticari olarak değil senin sağlığını düşündüğü için yapıyorben içmiyom onun karbonatlısını. sen gel bura
Ekli dosyayı görüntüle 48032
bozacımısın nesin sende abooooo ????Karbonatın faydaları saymakla bitmez o ticari olarak değil senin sağlığını düşündüğü için yapıyor
bozacımısın nesin sende abooooo ????
de git len kazıkçı yupişişinize gelmeye yaftayı yapıştırın hemen
sizinle aynı fikirde olmayınca tü kaka oluyoruz dimi
kapitalist insanlar sizi