comandante
Council
portföyün baya bi genişmiş ???? ???? ????Zurnada peşrev sorulmaz, ne çıkarsa bahtına ????
portföyün baya bi genişmiş ???? ???? ????Zurnada peşrev sorulmaz, ne çıkarsa bahtına ????
Eeeeee sonuçta kör tuttuğunu ???? ???? ???? ???? ????portföyün baya bi genişmiş ???? ???? ????
Eeeeee sonuçta kör tuttuğunu ???? ???? ???? ???? ????
Kaçarı yok ???? ????Eeeeee sonuçta kör tuttuğunu ???? ???? ???? ???? ????
Ben de sustum ????benden bu kadar. sınırlarda dolaşıyom hep. susayım
Vealeykümselam. @HMA hoşgeldin. Nasılsın, sağlık sıhhat iyidir umarım.
sende sataşıcan bana dimi gece gece : madem 9-10 gündür evdesin niye gelmedin buralara desem peki gelsen düzeltirdik piskolojini@comandante dayı hayırdır ya artık bize pas vermiyon beğeni yapıp geçiyon ne oldu bilmeden bir hatamız kusurumuz mu oldu varsa bir hatamız kusurumuz hemen düzelteyim
Geçmiş olsun ama psikolojiyi de sağlam tut kardeşim. ☺hoşbulduk hocam. şükür iyi diyelim iyi olsun . kurumdan bir arkadaş covid olmuş bizimde ismimizi vermiş yaklaşık 9 -10 gündür karantinadayım evde odaya kitledim kendimi sağlığım yerimde şükürler olsunda psikolojim pek iyi değil
@HMA kardeşimmmmmm çok geçmiş olsun
yaz veriyorum reçeteyi
1. sabahları beta glucan
2 akşam saat 5-6 gibi esila kına kına bitkisel karışımlı macun 1 kaşık
3 gece yatarken 1000 lik c vitamini
bi süre bunlara devam et yada bekle 1 hafta sonra hala buralardaysam ve kolum bacağımdan bişeyler çıkmazsa haber veririm o zaman sende kullan ???? ???? ????