comandante
Council
Ninca seni çok iyi anlıyorum.Hani böyle asansörün kapısı kendi kendine de kapanıyordur ama sen yinede kapatma düğmesine basarsın ya
O hesap
Kıhh kıhh kaıJha
Ne demek iş stresiiYaw arkadaşlar bakin buraya iş stresinden dünya yorgunluğundan evdeki sıkıntılardan vs vs kafa dağıtmak için goygoy takılıyoruz işi ciddiye alıp birbirimizi kırmadan dökmeden takılalım lütfen rica ediyorum sizlerden .
Olurmu ninca en zor iş senin bir ninca kolaymi yetişiyor memleket te hatta hiç yetişmiyor sen istisna sin kaos yaratma hemen
Kaos tan beslendiğimi söyleyenler oldukça sayısal çoğunluk oysakiOlurmu ninca en zor iş senin bir ninca kolaymi yetişiyor memleket te hatta hiç yetişmiyor sen istisna sin kaos yaratma hemen
Vay arkadaş olaya bak ???? ???? nincalarda kaza yapar kaziklanirmis demekkiZaten araba yıkamacıyla kavga ettim geldim
La detaylı temizlik 250 lira olurmu
Eve temizliğe gelene 300 lira veriyoruz
Kaç katı metrekare hemide
Yeni yıkadıkları cilaladıkları arabaya milkshake döktüm yanlışlıkla
Oluyor böyle kazalar
kıhh kıhh kıhjkkka
Yıkh ya ne kazıklancam kuzenin hesabına yazdırdım geçtimVay arkadaş olaya bak ???? ???? nincalarda kaza yapar kaziklanirmis demekki
O bak sen bir ninca yanlamasi gördüm sanki yancı ninca.Yıkh ya ne kazıklancam kuzenin hesabına yazdırdım geçtim
Kıhh kıheha kırjah
Bak @Ck34 burası forumun Goygoy bölümü yukarıda sihirlibuhar goygoy2020 diye başlıkta yazıyor. Biz burada günlük hayatımızda yaşadığımız olaylar,edindiğimiz stresler,gerilimlerden vs uzaklaşıp içimizi döküp dersimizi anlatmak İçin kullanıyoruz ilk önce bu konunun maksadını bil daha sonra yeni yeni bu gruba giriyorsun biz ilk başta sana söylemiştik ama sen gerilip germeyi tercih ediyorsun ve halen bu durumda ısrar ediyorsunBence yaptigin ayipti cunku bu sekilde sakalasacak kadar tanismiyoruz henuz, ama israrci olmak istersen bu sekilde ben bu sohbetin icinde olmamayi tercih ederim. Ve ayrica bu bilindik hikayeyi paylasman da garip olmus , bir saka yapacaksan inceden yapiver olurmu bodoslama yapma
Bananesi o dedi abi git arkadaş var diyeO bak sen bir ninca yanlamasi gördüm sanki yancı ninca.
Chembase içemiyorum kokuyor buruk bir tadı, naylon eritip suda soğutulmuş gibi bir tad geliyor banaCastle long var 70/30 chembase 12 mg göndereyim mi ????
Bak şimdi aynı dilden konuşmaya başladık.Yok be abim teşekürler söylemen yeterli . EyvallahCastle long var 70/30 chembase 12 mg göndereyim mi ????