Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@rap06 bak bizdee ninca ile anlaşamıyoruz ???? ????
yok beyaa bence siz ayrılmaz ikilisiniz biriniz olmadan diğeri olmaz biz buna mütemmim cüz diyoruz ????
Chembase içemiyorum kokuyor buruk bir tadı, naylon eritip suda soğutulmuş gibi bir tad geliyor bana

Kıhh kıh hYhh
ninja ninja bu nasıl bir benzetme ???? nereden alıyorsan hem kokuyor hem de erimiş naylon gibi ???????????? sana Bayat ürün mü satıyorlar nedir ???? bence biz bu olaya müdahale etmeliyiz ????

yok beyaa bence siz ayrılmaz ikilisiniz biriniz olmadan diğeri olmaz biz buna mütemmim cüz diyoruz ????
ninja ninja bu nasıl bir benzetme ???? nereden alıyorsan hem kokuyor hem de erimiş naylon gibi ???????????? sana Bayat ürün mü satıyorlar nedir ???? bence biz bu olaya müdahale etmeliyiz ????
Abartmayaydın iyiydi

Kıhh kıhh kıh

Ninca söylemek zorunda değilsin sormucam dedim ama sorasim geldi yaş kaç memleket nere ve canlı varmı .Ayıptır söylemesi akşam yemek yemedimde.

???????????? yok beyaa seyreltmelilik durum yok yapamamışlar,ben esmer şeker seviyorum o olmayınca tadı yavan kalıyor ????
Önceden olsa gönder ünili çocuklara veririm derdim de
Zirzoplar asortik kahvecide bir bardak az kahve içsinler şikit alsınlar kendilerine

Kıhh kıhh kıahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri