Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten araba yıkamacıyla kavga ettim geldim
La detaylı temizlik 250 lira olurmu
Eve temizliğe gelene 300 lira veriyoruz
Kaç katı metrekare hemide

Yeni yıkadıkları cilaladıkları arabaya milkshake döktüm yanlışlıkla

Oluyor böyle kazalar

kıhh kıhh kıhjkkka

Zaten araba yıkamacıyla kavga ettim geldim
La detaylı temizlik 250 lira olurmu
Eve temizliğe gelene 300 lira veriyoruz
Kaç katı metrekare hemide

Yeni yıkadıkları cilaladıkları arabaya milkshake döktüm yanlışlıkla

Oluyor böyle kazalar

kıhh kıhh kıhjkkka
Vay arkadaş olaya bak ???? ???? nincalarda kaza yapar kaziklanirmis demekki

Bence yaptigin ayipti cunku bu sekilde sakalasacak kadar tanismiyoruz henuz, ama israrci olmak istersen bu sekilde ben bu sohbetin icinde olmamayi tercih ederim. Ve ayrica bu bilindik hikayeyi paylasman da garip olmus , bir saka yapacaksan inceden yapiver olurmu bodoslama yapma
Bak @Ck34 burası forumun Goygoy bölümü yukarıda sihirlibuhar goygoy2020 diye başlıkta yazıyor. Biz burada günlük hayatımızda yaşadığımız olaylar,edindiğimiz stresler,gerilimlerden vs uzaklaşıp içimizi döküp dersimizi anlatmak İçin kullanıyoruz ilk önce bu konunun maksadını bil daha sonra yeni yeni bu gruba giriyorsun biz ilk başta sana söylemiştik ama sen gerilip germeyi tercih ediyorsun ve halen bu durumda ısrar ediyorsun
Yine tekraren vurgulamakta fayda görüyorum burada kimse birbirinin kuyusunu kazmaz herkes birbirinin abi ve kardeşidir bir sorunu sıkıntısı olduğu zaman yardıma koşar en başta @comandante komutanım olmak üzere birbirimize destek oluruz. Bir hatamız kusurumuz olduğu zaman bize bir abi bir büyük olarak incitmeden sorunu çözmeye çalışırız.
ayrıca belirtmek istiyorum benim paylaştığım video @comandante komutanımın mesajına cevap amacıyla yazılmıştır bunu farklı bir noktaya taşımana gerek yoktur.
Buranın değnekçisi,ağır abisi yoktur,espri yapılır bazen beğenilir bazen beğenilmez insanız hata edebiliriz ama bunu farklı noktaya çekmeyiz farklı anlamlara çekmeyede çalışmayız
Vermiş olduğum anektod hem real hayatta hem de bu tür sosyal medyalara yönelik geçerli olan ve insanın üslubuna dikkat etmesinin ne kadar önemli olduğunu göstermek içindir başka da bir amacı yoktur.
Ayrıca belirtmek gerekirki insanlar arasında görüş ayrılığı,fikir ayrılığı olmasından daha doğal bir husus yoktur. İnsanların yetişme şekli,yaşadığı hayatlar,Aileden aldığı terbiye,yaşadığı ortam farklı farklıdır aksi halde farklılıklar olmaz bütün insanlar tek tip olur kimsenin birbirinden farkı da olmazdı. Bundan dolayı herkes kendi tercihlerini belirlemekte özgürdür.
velhasıl ilk ve son açıklamamdı,bundan sonra böyle olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederim. Saygılarımla @rap06

Eiifh şiştim vıhallaaah

Kıhh kıhh kıhh
Tamam küsün birbirinize anlaşamıyorsanız yahu

Son sözü ben söylicem çocukluğununda alemi yok
Çünkü son sözü hep ben söylerim

Kıhh kıhh kaıjH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri