Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karaambar abooooo tikkatli ol :D :D :D
Üstad bana saat 22:00 da bbir arama geliyorsa ; ya bir aracımız kaza yapmıştır. Ya da üretimde çok mühim bir problem vardır. Buradan kaburgasında harektlenme olan kardeşlerime bir dipnot geçeyim "Çocuk üretimi değil":D

ne yazıkki üretim problemlerini 1 saat içinde maks. çözebiliyoruz. Ancak araç kazaları genelde şehir dışında oluyor. Git gel. orada işleri hallet. derken durumlar uzuyor.

Üstad bana saat 22:00 da bbir arama geliyorsa ; ya bir aracımız kaza yapmıştır. Ya da üretimde çok mühim bir problem vardır. Buradan kaburgasında harektlenme olan kardeşlerime bir dipnot geçeyim "Çocuk üretimi değil":D

ne yazıkki üretim problemlerini 1 saat içinde maks. çözebiliyoruz. Ancak araç kazaları genelde şehir dışında oluyor. Git gel. orada işleri hallet. derken durumlar uzuyor.
bizimkisi işin latifesi :) tahmin edebiliyorum o geç vakit çalan telefonun stresini. :(

Yalnız çok mühim bir problemim var bu stajerlerle burası ; cumartesi günü hamamlarda yapılan kadınlar matinesine benzedi. Bir uğultu var bir tercüme yok. Ve hanım arayınca bu uğultuyu nasıl açıklayacam meraklar içerisindeyim:D
Kakafoniyi, bir an önce dönüştürmelisiniz Üstadım.
Tabi yenge hanım aradığında fondan;
''Oh yeaaaa, oh yeaaaa'' şeklinde mi ses gelmesi iyidir,
Yoksa anlamsız bir uğultu mu? O da bilinmez...

Kakafoniyi, bir an önce dönüştürmelisiniz Üstadım.
Tabi yenge hanım aradığında fondan;
''Oh yeaaaa, oh yeaaaa'' şeklinde mi ses gelmesi iyidir,
Yoksa anlamsız bir uğultu mu? O da bilinmez...
Biz kurduz hanım bizden kurt azizim. Tansiyonumun damarlarımda oluşturduğu kesik kesik gerçekleşen fiziki değişimlerden hangi yolda ne ettiğimi anlar. Anlayacağınız esneyeceğimiz bir alan yok tavrımız net ve keskindir.:D:D:D

bu ateşi harlamaktan yana hiçbir zaman çekinmediğini eylemleriyleher daim belirten burçtaşım ve Luciferin dünya ayağı @rap06 sizlere özel teşekkürler ...
En sonunda luciferin yer yüzündeki temsilcisi de oldum ya ölürsem gözlerim açık gitmeyecek ????????????
Aselam Üstad hoşgeldin beyaa gözlerimiz yollarda kaldı,yediğin içtiğin senin olsun neredeydin şuraya geçte soluklan öyle anlat bakalım ????

En sonunda luciferin yer yüzündeki temsilcisi de oldum ya ölürsem gözlerim açık gitmeyecek ????????????
Aselam Üstad hoşgeldin beyaa gözlerimiz yollarda kaldı,yediğin içtiğin senin olsun neredeydin şuraya geçte soluklan öyle anlat bakalım ????
Ben kısaca özetleyim;
Yatmış, kalkmış
Yatmış, kalkmış.
Bi de bakmış ki etrafında uğuldayan 7 tane kız var...
Ben dikkatlice okudum ve aklımda kalanlar bunlar...

Ben kısaca özetleyim;
Yatmış, kalkmış
Yatmış, kalkmış.
Ahahah ???????????????? çıldırın çıldırın kafalar bir dünya,anladım ???????????????? yalnız var ya çok güzel tercüman etmişsin üstadım ağzına sağlık, halen gülüyorum ????????????

Sen burçtaşımsın beni anlarsın sana anlatırım:D:D::D

Ben kısaca özetleyim;
Yatmış, kalkmış
Yatmış, kalkmış.

Eksik var kremşanti eksik:D:D

kısaca hanımdan tırsıyom diyon. ahanda aynı ben işte :D :D :D :D :D

Bizi evde aslan bekliyor hikayesi galatasaraylılara özgü bir hikaye değildir komutan....:D

Ahahah ???????????????? çıldırın çıldırın kafalar bir dünya,anladım ???????????????? yalnız var ya çok güzel tercüman etmişsin üstadım ağzına sağlık, halen gülüyorum ????????????

Alempesend Azizim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri