Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısınız Aynı anda 7 zor ama neticede bende salak değilim Affınıza sığınarak günde 3 öğün ve 7 gün üzerinden hesaplarsak makul bir fikstür. Nede olsa genciz bazıları gibi 2m sakalımıza ak düşmedi. Ayda 1-2 hesaplamıyoruz...:D

Sende gül tabi komutan yaveri son üç harfte sallanmak hoşuna gitti sanırım. Gel senide alayım yanıma Genç neslin hışmına uğra ; aksakallı dedeyi görmüş gibi kilometreyi sıfırlarsın:D
golü yedin gıpraşma işde :D :D :D

ben gıbraşınca kaçasın geliyor değil mi:D:D Asıl endişen bu kontradan gol yerim korkusu:D:D
benim kalede kaleci bile yohh ardıkın. geç at bakalım atabiliyosan ;)
ammaaa sonra okunmuş bu kale girmiyo diye ağlama :D :D :D :D
jesusçu güçlerim de var şimşek neyin atıyom gözlerden. dişler hariç herbişey dam :D :D :D
düngü Trabzonspor gibi üzülürsün ben sağa diyim :D :D :D

benim kalede kaleci bile yohh ardıkın. geç at bakalım atabiliyosan ;)
ammaaa sonra okunmuş bu kale girmiyo diye ağlama :D :D :D :D
jesusçu güçlerim de var şimşek neyin atıyom gözlerden. dişler hariç herbişey dam :D :D :D
düngü Trabzonspor gibi üzülürsün ben sağa diyim :D :D :D

Unutmayasın komutan Jesus ve tarihini çok iyi bilirim. O güçlere ve yapabileceklerine aşinayım. Ancak biliyorsunki her bedende her kudret ne yazıkki kusursuzca barınmıyor. Senin naciz bedenin takati bitmiş tabiri caizse uzatmaları oynuyor:D:D

Ben önüne 50cmlik beton duvar döktürüyormuş diye duydum:D:D:D

Unutmayasın komutan Jesus ve tarihini çok iyi bilirim. O güçlere ve yapabileceklerine aşinayım. Ancak biliyorsunki her bedende her kudret ne yazıkki kusursuzca barınmıyor. Senin naciz bedenin takati bitmiş tabiri caizse uzatmaları oynuyor:D:D

Ben önüne 50cmlik beton duvar döktürüyormuş diye duydum:D:D:D

unudduğun güççük bi husus var emme karagezginüm. nasosa gelicen yamacıma :D :D :D :D yüzümede diyivercenmi bunları :cool:

ikinci elde adap konusuna bunları yazdım

"Emeğine sağlık @Karagezgin üstat.
Aynen katılıyorum bütün yazdıklarınıza. Ama bunu yapacak satıcı-alıcı da lazım.
Etik olan nedir, herkes iyi biliyor aslında
Gözlemlediğim şu : konuşurken mangalda kül bırakmayanlar, ilk taşı atanlar, olay kendilerinin olunca farklılaşıyor.
Uygulamaya gelince işine gelmeyen mesaja "raporla" deyip geçiyor.
Bence önü alınması gereken bu.
Oto kontrolmü? / Toplum kontrolmü ?
Forum editör ve modörlerininde buna dikkat etmesi gerektiği kanaatindeyim.
Eğer hakaret kabalık vb hususlar yoksa mesajlarda, sadece bir tavsiye niteliğindeyse çok çabuk davranmamaları gerektiğini düşünüyorum"

enterlamıyor bir türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri