Karagezgin
Council
benim radar son teknoloji ben kodladım yazılım bölümüne benden kaçmaz yancı bey. Seçim hakkınız yok @sotw yanında staja sizi de kabul ediyoruzYo yo sormam tehlike sezdim Yancilarda seçer ???? ????

benim radar son teknoloji ben kodladım yazılım bölümüne benden kaçmaz yancı bey. Seçim hakkınız yok @sotw yanında staja sizi de kabul ediyoruzYo yo sormam tehlike sezdim Yancilarda seçer ???? ????
golü yedin gıpraşma işdeHaklısınız Aynı anda 7 zor ama neticede bende salak değilim Affınıza sığınarak günde 3 öğün ve 7 gün üzerinden hesaplarsak makul bir fikstür. Nede olsa genciz bazıları gibi 2m sakalımıza ak düşmedi. Ayda 1-2 hesaplamıyoruz...
Sende gül tabi komutan yaveri son üç harfte sallanmak hoşuna gitti sanırım. Gel senide alayım yanıma Genç neslin hışmına uğra ; aksakallı dedeyi görmüş gibi kilometreyi sıfırlarsın![]()
Ya deme oyleYo yo sormam tehlike sezdim Yancilarda seçer ???? ????
ben gıbraşınca kaçasın geliyor değil migolü yedin gıpraşma işde![]()
![]()
![]()
benim kalede kaleci bile yohh ardıkın. geç at bakalım atabiliyosanben gıbraşınca kaçasın geliyor değil miAsıl endişen bu kontradan gol yerim korkusu
![]()
damacanayı unudma fikolevo ???? ????Ya benim işim çıktı... İsmail abi noldu dur geliyorum.Beyler ismail abinin evini su basmış gidim de su alim lazım olur .
kaçan yorgun ölürYa benim işim çıktı... İsmail abi noldu dur geliyorum.Beyler ismail abinin evini su basmış gidim de su alim lazım olur .
Aklımda ???? ????damacanayı unudma fikolevo ???? ????
benim kalede kaleci bile yohh ardıkın. geç at bakalım atabiliyosan
ammaaa sonra okunmuş bu kale girmiyo diye ağlama![]()
![]()
![]()
![]()
jesusçu güçlerim de var şimşek neyin atıyom gözlerden. dişler hariç herbişey dam![]()
![]()
düngü Trabzonspor gibi üzülürsün ben sağa diyim![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 39890
Temsili gomutanın kale ???? ????
Unutmayasın komutan Jesus ve tarihini çok iyi bilirim. O güçlere ve yapabileceklerine aşinayım. Ancak biliyorsunki her bedende her kudret ne yazıkki kusursuzca barınmıyor. Senin naciz bedenin takati bitmiş tabiri caizse uzatmaları oynuyor
Ben önüne 50cmlik beton duvar döktürüyormuş diye duydum![]()
Biz görüyoruz mesajini abem sen goremiyorsan forumla alakali deeldir oforuma bi hallermi oldu. mesaj yazamıyorum
dur len ciddiyim blogda yarım saattir bir yazı paylaşçam paylaşamıyorum nedenseBiz görüyoruz mesajini abem sen goremiyorsan forumla alakali deeldir o
Vaktin gelmiştir ????????????
Bende nassoosa yazamiyon diye sıkıladım gitsindur len ciddiyim blogda yarım saattir bir yazı paylaşçam paylaşamıyorum nedense
Abim mesajini gormedim ne kızdın hemen canım ayni anda yazdik heralBende nassoosa yazamiyon diye sıkıladım gitsin
Bizi kekliyon sende ????????????