Karagezgin
Council
etiketlendiğin yerleri oku:Slm millet nörüyonuz
Usendim 5 sayfa okumaya daldim ????

etiketlendiğin yerleri oku:Slm millet nörüyonuz
Usendim 5 sayfa okumaya daldim ????
dokunmadan es geçmeyeyim Tanrı İkizler burcunu şeytana idol olsun diye yaratmış. Yani var gerisini sen düşün azizimEn sonunda luciferin yer yüzündeki temsilcisi de oldum ya ölürsem gözlerim açık gitmeyecek ????????????
Aselam Üstad hoşgeldin beyaa gözlerimiz yollarda kaldı,yediğin içtiğin senin olsun neredeydin şuraya geçte soluklan öyle anlat bakalım ????
Okudum ne anladigimi mi yazayimetiketlendiğin yerleri oku:![]()
anlat beyaa ben severim dinlemeyi ????Sen burçtaşımsın beni anlarsın sana anlatırım:
Eksik var kremşanti eksik
Bizi evde aslan bekliyor hikayesi galatasaraylılara özgü bir hikaye değildir komutan....
Alempesend Azizim![]()
bunlardan diyorsun yani ????dokunmadan es geçmeyeyim Tanrı İkizler burcunu şeytana idol olsun diye yaratmış. Yani var gerisini sen düşün azizim![]()
adam nasıl da biliyor düşmüş meleklerianlat beyaa ben severim dinlemeyi ???? Ekli dosyayı görüntüle 39880
bunlardan diyorsun yani ????
Ekli dosyayı görüntüle 39881
Okudum ne anladigimi mi yazayim
Peki yazayım
Ote tarafa bileti almissin
7.kattan yerin hazırlanmış
7.kapidan girmissin
İcerde 7. Oda
7 masa etrafinda
7 huri
Seni yerler Nuriiiiiiiii ????
????????????adam nasıl da biliyor düşmüş melekleri
Anlatmaya gelince burada pusuya yatmış bir çok görevli var daha tenha bir yere geçmemiz lazım:![]()
bak komutanımı atlamışım nasıl da unuttum ama ????adam nasıl da biliyor düşmüş melekleri
Anlatmaya gelince burada pusuya yatmış bir çok görevli var daha tenha bir yere geçmemiz lazım:![]()
İyi nöbetler komutanım ????
su uyur, ben uyumambak komutanımı atlamışım nasıl da unuttum ama ????
İyi nöbetler komutanım ????
Bit tane olsa tamam reis
üzmek ne kelime monoDON senin son üç harfte sallarlar ???? ???? ???? ????Bit tane olsa tamam reis
Ama 7 tane üzerler ????????????????
????????????????üzmek ne kelime monoDON senin son üç harfte sallarlar ???? ???? ???? ????
Staj var yapan mi ????????????????Noluyor burda ????
Adımız çıkmış bir kere ???? ????????Staj var yapan mi ????????????????
Nassi diye sormadin ama bi sorAdımız çıkmış bir kere ???? ????????
Bit tane olsa tamam reis
Ama 7 tane üzerler ????????????????
üzmek ne kelime monoDON senin son üç harfte sallarlar ???? ???? ???? ????
????????????????
Yo yo sormam tehlike sezdim Yancilarda seçer ???? ????Nassi diye sormadin ama bi sor
Nassi bi staj nasssssi bi staj ????????????????????