comandante
Council
monoDON gazoz var içermisin yiğenim. boşver çaklıt neyin. mis gibim uludağ

Onu beraber giderken yupise goturcez acele etme bi denesin bakalim ne yapcek acebaaa ????monoDON gazoz var içermisin yiğenim. boşver çaklıt neyin. mis gibim uludağ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hee öyle ama azcık formülü faklı sadeceR.d.b...ll dur ooooo, kanatlandıran cinsten
misafir umduğunu değil bulduğunu derlerse.Onu beraber giderken yupise goturcez acele etme bi denesin bakalim ne yapcek acebaaa ????
Ne kattın ki içine????hee öyle ama azcık formülü faklı sadece![]()
![]()
![]()
sır sır ???????????? açık etme dur biNe kattın ki içine????
Anliyom ben sizi siz ikinizmisafir umduğunu değil bulduğunu derlerse.
biliyon bende izmirliyim. ev sahabı sayılırım yani ???? ???? ???? ????
Anliyom ben sizi siz ikiniz
Munzurgiller,ben düşmem tufaya ????????
Yaş olarak sana en yakın benim. Özelden formülü ver bizahmet benim burda da birkaç arkadaş ver onlar da tadına baksın. Ondan şeyttim. ???? ???? ????sır sır ???????????? açık etme dur bi![]()
![]()
![]()
çoktan düştün haberin yohhhhhAnliyom ben sizi siz ikiniz
Munzurgiller,ben düşmem tufaya ????????
öm yollandı ???? ???? ???? ????Yaş olarak sana en yakın benim. Özelden formülü ver bizahmet benim burda da birkaç arkadaş ver onlar da tadına beksın. Ondan şeyttim. ???? ???? ????
Ekip de mi geleyim dikip te mi geleyim nasil geleyim ????????????hangi iki o huysuzla beni bi kefeye koyma sen gel bi gel ???? ???? ????
İlla da gidecem diyosan kendini sağlama al öyle git bence, lakin bu gidiş hayra alamet ???? ???? deeeelEkip de mi geleyim dikip te mi geleyim nasil geleyim ????????????
@comandante burda buyuk satış var sen önce bunu çözmek varhangi iki o huysuzla beni bi kefeye koyma sen gel bi gel ???? ???? ????
olum sen giderken ben bilmem kaçıncı gusülümü almış dönüyorum. ketenpeledesin uyan uyan@comandante burda buyuk satış var sen önce bunu çözmek var
Anladın ????
Yildizlardan gökyüzünden bahsedion bi de ????
Yukarıda belirttim amma, ne bileyim yürek mi yemiş ne sabah sabaholum sen giderken ben bilmem kaçıncı gusülümü almış dönüyorum. ketenpeledesin uyan uyan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()