comandante
Council
var bi cevapsız kredisi galiba. banada öyle geldiYukarıda belirttim amma, ne bileyim yürek mi yemiş ne sabah sabah![]()

var bi cevapsız kredisi galiba. banada öyle geldiYukarıda belirttim amma, ne bileyim yürek mi yemiş ne sabah sabah![]()
Bankacılığın verdiği bir özgüven var zannımca da aşırı özgüven sağlığa zararlı bence ???? ???? ???? ????var bi cevapsız kredisi galiba. banada öyle geldi![]()
![]()
![]()
![]()
öğrencek abisi öğrencek. az kaldıBankacılığın verdiği bir özgüven var zannımca da aşırı özgüven sağlığa zararlı bence ???? ???? ???? ????
O kurguladiginiz brojede ben yoğum ki siz oyle zannedionuz ????????????olum sen giderken ben bilmem kaçıncı gusülümü almış dönüyorum. ketenpeledesin uyan uyan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daaa zabah "gelicem gelicem bende gelicem" diyodunO kurguladiginiz brojede ben yoğum ki siz oyle zannedionuz ????????????
???? ???? ????O kurguladiginiz brojede ben yoğum ki siz oyle zannedionuz ????????????
üzdünde oynuycamızdanmı korktun ???? ???? ???? ????O kurguladiginiz brojede ben yoğum ki siz oyle zannedionuz ????????????
Ben gitmiycem demedim ki yobb ister kabul etsin ister etmesin yine gidicemdaaa zabah "gelicem gelicem bende gelicem" diyodun![]()
![]()
![]()
abim yupiş abimle barıştır bizi filan dedin. ne kaaa çabık gıvırdın hayrettttt![]()
![]()
![]()
![]()
Antrenmanlıyım demiştim. Fenerbahçeliyim ama o kadar da değil ????Abim defans sağlam hızlı hucumada kalktın iyi anteman kondüsyon da süper .
zili çalmıycan diyon hııı ben geçerken alim seniBen gitmiycem demedim ki yobb ister kabul etsin ister etmesin yine gidicem
Brojede yokum dedim sadece ????
Abim bende Fenerbahçe liyim ya tesadüf e bak sen.Antrenmanlıyım demiştim. Fenerbahçeliyim ama o kadar da değil ????
Sende alma beni ???? ben kendim yanniz giderim ????????????????zili çalmıycan diyon hııı ben geçerken alim seni![]()
Yazdım işte yukarda "OKADAR DEĞİL" diye ???? ???? ????Abim bende Fenerbahçe liyim ya tesadüf e bak sen.