sotw
Council
Biberon yerine de güzel bi setup yapıp verdin mi tamamdır ???? ???? ????bu gidişlen seni kundaklıycaz![]()
![]()
amannn vazcaydım. dahada çikinleşirsin kundakta
![]()
ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ????
Biberon yerine de güzel bi setup yapıp verdin mi tamamdır ???? ???? ????bu gidişlen seni kundaklıycaz![]()
![]()
amannn vazcaydım. dahada çikinleşirsin kundakta
![]()
ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ????
o iş kankilerinde ???? ???? ???? ???? ben gelmem kiBiberon yerine de güzel bi setup yapıp verdin mi tamamdır ???? ???? ????
Likiti de sütlü çilekli ayarlarsan memnun olurum ayrıca ???? ????o iş kankilerinde ???? ???? ???? ???? ben gelmem ki![]()
Yok yok bizde "sıfır atık" projesi var ???? ???? ????edit : alt temizleme kısmını düşündüm de![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@yobb duydunmu ???? ???? ????Likiti de sütlü çilekli ayarlarsan memnun olurum ayrıca ???? ????
Yok yok bizde "sıfır atık" projesi var ???? ???? ????
la boum 3 ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Komutan beni emretmişsin.
Herkese günaydın)
valla komutan bizim ekibi toplamak heleki yarısı akşamdan kalmadır diye tahmin ediyorum uzun sürebilir. Ben payıma düşeni alayımhepiniz kapı önünde toplanınca haber et![]()
![]()
![]()
en yoğken ne işler çevirmişsiniz bi hesap kitap haydar olayı var.
![]()
Belli bir tecrübe edindikten sonra performans kaybı normalbende içtim ama sabah 6 da ayaktaydım yine. hemde çiköfte yoğurdum ondan önce. zamane gençleri bi acayip yaaaa
tek tek gücümü harcayamam. o kadar yok. bi seferde sıradan geçip gideyim diyom![]()
![]()
![]()
Belli bir tecrübe edindikten sonra performans kaybı normalSeni anlıyorum komutan. Bende sabahın altısından beri ayakta ve hatta çalışıyorum. 3 te falan yattım sanırım. demem o ki sen de hele ne cezamız
![]()
bana her yol paris komutan ama filistin askısı tercih ederdim yanidaha karar virmedim. haydarla kendimimi yorim. yoğsam komando dansıylan sizi başaşamı bırakıyim. çohh zor yaa
sen seç kutunu![]()
![]()
![]()
![]()
bana her yol paris komutan ama filistin askısı tercih ederdim yani![]()
bu tercihini ben bir kenara yazayım lazım olur ilerdeyawww şincik onlara gelmeyelim himen. onlar ikinci level![]()
ona bakarsan benim tercihimde "domuz bağı"![]()
gavur ellere gaçma ihtimalin var sankimbana her yol paris
benimki belli. bundan sonra ki " tabutta röveşeta"bu tercihini ben bir kenara yazayım lazım olur ilerde![]()
üçfarfliler gibiyim adımı kim çok anarsa ensesinde bitiyorum komutangavur ellere gaçma ihtimalin var sankimhesabı kessem miki ????????
Etme sen daha gençsin komutan. Saçığın sakalının rengine aldanmabenimki belli. bundan sonra ki " tabutta röveşeta"![]()
![]()
![]()