MoNoT10
Council
Komutani nire yerleştirmişler ????????Bu mesajda Subliminal komutan yerleştirmesi vardır ????
Son düzenleme:
Komutani nire yerleştirmişler ????????Bu mesajda Subliminal komutan yerleştirmesi vardır ????
Aha pişti oldu ????????Hakkat benim caylari ödüyordu ne ka güzel ????
Arada kaynarız dedik emme olmadı demek????????????Bu mesajda Subliminal komutan yerleştirmesi vardır ????
Votka mesaj yazdı mı yahu yoksa ben mi kör oldum????????????@Votka üstat hoşgeldin , adını anmasak unuttun bizi diyecez![]()
buralardayım ayık olun beğenisi yaptı kaçtıVotka mesaj yazdı mı yahu yoksa ben mi kör oldum????????????
kırmızı noktalı kare koda yerleştirmişler beyaa ????Komutani nire yerleştirmişler ????????
Hiç kaynamasına müsaade eder miyim beyaa ????Arada kaynarız dedik emme olmadı demek????????????
Canın sağolsun da ben çayları ödeyeyim.Hakkat benim caylari ödüyordu ne ka güzel ????
Hoş geldin üstad, hepimizin içi karardı artık, sıkıntı had safhada ama burada delilğe vuruyoruz işte ????Yettim beya. Bu ara işlerim sıkıntılı goygoya bakamadım.
Patlat bi tane de içimiz açılsın. ????
Yine çakralara kadar giden müthiş eserlerden birini bizimle buluşturdun üstadım ????????????Hoş geldin üstad, hepimizin içi karardı artık, sıkıntı had safhada ama burada delilğe vuruyoruz işte ????
Umarım herşey yakın zamanda yoluna girer
Müzikle bağlan hayata üstad ????????
Şu benim sanatçı yanım yok mu, aah aahhh, kayıtsız kalamıyorum böyle önemli baş yapıtlara ????????????Yine çakralara kadar giden müthiş eserlerden birini bizimle buluşturdun üstadım ????????????
Aman diyeyim uzun soluklu kaybolma biyere yoksa ruhumuz bu nadide parcalarin yokluğunda kuru gül yaprakları gibi savrulur gider ????????????Şu benim sanatçı yanım yok mu, aah aahhh, kayıtsız kalamıyorum böyle önemli baş yapıtlara ????????????