comandante
Council
@Karagezgin çok tehlikelisin. sabah sabah öyle müzik paylaşılırmı ya. masaya oturtup alkolikmi edicen beni.
cezadan böylemi yırtmayı planlıyon

Teknik olarak uyumadığımdan benim alkol serüvenim mola görmüyor komutanım@Karagezgin çok tehlikelisin. sabah sabah öyle müzik paylaşılırmı ya. masaya oturtup alkolikmi edicen beni.cezadan böylemi yırtmayı planlıyon
![]()
![]()
![]()
ahh ahh bende gençken öyleydim. 79 saat kesintisiz uyumama 36 saatte uyuma rekorlarım varTeknik olarak uyumadığımdan benim alkol serüvenim mola görmüyor komutanım![]()
yakınmışız. 75 saat uyumama var bende de. AMa 36 saat uyusam kendini cennete gitmiş gibi varsayarım. Sanarım erken gidicem. Hızlı yaşa genç öl misaliahh ahh bende gençken öyleydim. 79 saat kesintisiz uyumama 36 saatte uyuma rekorlarım var![]()
yakınmışız. 75 saat uyumama var bende de. AMa 36 saat uyusam kendini cennete gitmiş gibi varsayarım. Sanarım erken gidicem. Hızlı yaşa genç öl misali![]()
nerdesin sen abim. özlettin kendini. iyisin dimi.Hoşbuldum abi
Hoşbuldum üstad. Mevzu uzun kahve sözümü unutmadım. İçerken anlatırım. ????Hoşgeldin üstad neredesin beyaa özlettin kendini?
Abi iyiyim sıkıntı yok çok şükür. İşler zorladı falan. Toparladık gidiyoruz bakalım.nerdesin sen abim. özlettin kendini. iyisin dimi.![]()
aman aman sağlığa birşey olmasın. gerisi kolay.Abi iyiyim sıkıntı yok çok şükür. İşler zorladı falan. Toparladık gidiyoruz bakalım.
gel sen bi heleBu ne ya, nöbetçi onbaşı sabah sabah içtima falan dolanıyo ortalıkta ????
Hangi köy ün başı abeyyy ???? ????gel sen bi hele![]()
![]()
onbaşıyı boşver koybaşı isdiyo seni
![]()
![]()
![]()
![]()
yakın gözlüğünü dakmadınmı yine ???? ???? ???? bana kör diyonuzda benden demi körsünHangi köy ün başı abeyyy ???? ????
yok seninki nirvana ona erişmemiz uzun süreryakın gözlüğünü dakmadınmı yine ???? ???? ???? bana kör diyonuzda benden demi körsün![]()
He he ondan ondan![]()
Ben biraz hizalama yaptım , mod ları zorlamayalım diye ???? ???? ????yakın gözlüğünü dakmadınmı yine ???? ???? ???? bana kör diyonuzda benden demi körsün![]()
ganatllımıyım benyok seninki nirvana ona erişmemiz uzun sürer![]()