comandante
Council
özel arabaynan mı ekip arabasıynan mıBeylikdüzü defterini biz kapattık komutanı getirecez artık. Sarıyer olur çengelköy olur kadıköy beşiktaş bebek emirgan tarabya balat bize uyar![]()

özel arabaynan mı ekip arabasıynan mıBeylikdüzü defterini biz kapattık komutanı getirecez artık. Sarıyer olur çengelköy olur kadıköy beşiktaş bebek emirgan tarabya balat bize uyar![]()
Havuzlu limuzin ????özel arabaynan mı ekip arabasıynan mı![]()
süpriz ne çıkarsa bahtına o gelir karşına komutanımözel arabaynan mı ekip arabasıynan mı![]()
O operasyondan bana bisi çıkmazsa sarı sarı kalırsın te büüle diyim sana ????????????Herkese iyi günler diliyorum.
@MoNoT10helikopter mevzuunun tamamını çözememişin azizim. Kurtla kuş korkusuna helikoptere bineceğimiz bölümünü es geçerek bir operasyon amacı güttüğümü belirtmek isterim
![]()
senin hedayen hazır hazır yiğenim. hiç delaşlanmaO operasyondan bana bisi çıkmazsa sarı sarı kalırsın te büüle diyim sana ????????????
Bizi uyutup gazozumuzapi takka yannışın var bebem. ben goşturmuyom. onnar bana geliyo.
dedenin dizinde masal dinlemeyi seviler. gel gel sanada okurum iki üç masal ???? ???? ????
Çok gıpraşma , gıpraştıkça daha bi şeettiriyor gomtan ???? ????Bizi uyutup gazozumuza
Shshshshshsh yaaaaa ????????????
6 ay kis uykusundan uyandım ben sökmez ????????????
Biliyor ucunu dimi soyle hadi bizbizeyizÇok gıpraşma , gıpraştıkça daha bi şeettiriyor gomtan ???? ????
sus sus duymasın monoDON. ebatı büyütüyom sadece. her gıpraşmada büyüyoÇok gıpraşma , gıpraştıkça daha bi şeettiriyor gomtan ???? ????
başbaşa galdığımız da görücen bi dekBiliyor ucunu dimi soyle hadi bizbizeyiz
Napiyo mesela ????????????
Dehlikeli sularda yüzüyon diyem ben sana ???? ????Biliyor ucunu dimi soyle hadi bizbizeyiz
Napiyo mesela ????????????
Gelirsem elim boş donmem geri ????????????sus sus duymasın monoDON. ebatı büyütüyom sadece. her gıpraşmada büyüyo![]()
![]()
Dönersen şükret haline ???? ???? ????Gelirsem elim boş donmem geri ????????????
artık elinlemi başga bi şekildemi ben bilmem.Gelirsem elim boş donmem geri ????????????
göbişine zeytin koydurtma bana ???? ???? ???? ????Tehlike bizim göbek adımız Ekli dosyayı görüntüle 36969
Bence sen hüviyetini tekrar bi kontrol et ???? ????Tehlike bizim göbek adımız Ekli dosyayı görüntüle 36969
Abi sen bizi yannis belledin zaarartık elinlemi başga bi şekildemi ben bilmem.![]()
![]()
![]()